Apple TV: Använd dina foton som skärmsläckare

Skärmsläckaren på Apple TV är anpassningsbar. Det innehåller några coola alternativ för att visa olika stockbilder. Du kan också lägga till egna foton.

Starta iTunes på ditt Windows- eller Mac-system. Se till att du har hemdelning aktiverad på både din dator och Apple TV.

Gå sedan till Avancerat >> Välj foton att dela .

Bläddra sedan till mappen som har de bilder du vill använda. Klicka på Apply.

Om du är på en Mac kan du välja fotobibliotek från iPhoto.

Gå till Inställningar >> Skärmsläckare från huvudmenyn .

Välj alternativet Skärmsläckare, välj Foton.

Bläddra nu och välj datorn i ditt nätverk med de foton du vill använda.

Välj Foton på ditt system som du vill använda.

Välj sedan Förhandsgranska för att se hur det kommer att se ut på din skärm. För att använda den här metoden för att visa dina foton med Apple TV måste iTunes vara igång på den dator du valt.

Om du inte vill att dina andra datorer ska köras hela tiden. Välj Photo Stream istället. Om du har Photo Streaming aktiverad via iCloud, kommer Apple TV att visa bilderna i din ström.

Enligt min erfarenhet kan det ta några timmar för din Photo Stream att uppdateras. Jag tittade runt i Apple Support-forum och det ser ut att det är vanligt. Om du inte ser dina bilder direkt, ge det lite tid.

Ändra hur dina foton visas under skärmsläckningsalternativskärmen. Förhandsgranska hur det kommer att se ut. Apple rekommenderar Origami eller Floating för Plasma-TV.

Min favorit är slumpmässig.

Det är allt. Du kan ha mycket kul att anpassa Apple TV Screen Saver. Spela runt med olika alternativ och foton.

Jag går online och laddar ner gratis bakgrundsbilder. Byt sedan upp det regelbundet genom att välja olika mappar. Ha så kul!