Tilldela en andra ringsignal i Lync 2013 för att undvika missade samtal

Det misslyckas aldrig, när jag använder ett headset för att ta emot samtal i Lync eller i Google Voice, saknar jag alltid dem om inte min ljudutgång är inställd på min högtalare. Jag känner mig som en weirdo som sitter vid mitt skrivbord hela dagen med ett headset, det är inte som om jag jobbar i ett callcenter eller något. Men Microsoft tänkte på detta och gav en groovy funktion som låter dig komma runt detta i Lync 2013.

För att aktivera den här funktionen måste du öppna menyn Alternativ. Du kan komma dit genom att klicka på knappen Gear nära verktygsfältet längst upp i Lync-fönstret.

Klicka på Ljudenhet i fönstret Alternativ.

Längst ner i fönstret ljudenhet kommer det att finnas ett alternativ för en sekundär ringsignal. Den här funktionen är avaktiverad som standard. Markera bara rutan för att aktivera den och välj dina högtalare i rullgardinsmenyn. Du kanske också vill kolla på "Koppla av när min telefon ringer" eftersom det här kommer att se till att du hör en ring även om dina högtalare normalt är avstängda.

Klicka på OK för att spara och du är klar! Nu hör du en ring på både headsetet och högtalarna när någon ringer dig med hjälp av Microsoft Lync.