Apple är Live Streaming sin händelse i morgon

Det är Apple-säsongen och företaget har varit upptagen med att införa ny programvara och enheter de senaste månaderna, och torsdagen är en annan händelse. Säsongen började med WWDC under sommaren, iPhone 6 och Apple Watch-meddelandet, och i morgon är det ett annat evenemang där vi bör se mer om Apple Pay, nya iPads, MacBooks, iMacs och förhoppningsvis någon typ av uppdatering för Apple TV - men det är bara spekulation.

Det finns många rykten om vad som kommer att avslöjas, men vad det än borde vara spännande för Apple-fans.

Titta på Apple Live Stream

Företaget kommer att försöka strömma en händelse live igen - du kanske kommer ihåg att den sista var riddled med problem (de första 30 minuterna var så smärtsamt att titta på). Men förhoppningsvis går det bra och du kan se det live från och med

Evenemanget börjar klockan 10.00 PST, 12.00 CST och 1pm EST från företagets stadshus Auditorium i Cupertino.

Live streamen kommer att finnas tillgänglig på den dedikerade Apple TV-kanalen för livehändelser på andra och tredje generations set-top-boxar. Den är också tillgänglig på Apple-datorer som kör OS X 10.6.8 eller senare med Safari 5.1.10 eller senare eller på mobila enheter som kör iOS 6 eller senare.

Om du inte kan få det att leva, kan du se det hemma eftersom händelsen normalt läggs till på webbplatsen strax efter att händelsen slutar.

Titta live stream av Apples händelse på torsdagen