AppDialer är ett nytt och unikt sätt att starta Android Apps

Om du gillar att behålla massor av appar installerade på din Android-smartphone, erbjuder AppDialer ett unikt sätt att söka efter dina appar. Om du saknar de dagar då alla telefoner hade fysiska tangentbord, ger det dig ett roligt nytt sätt att söka efter en viss app.

T9 App Search

AppDialer passar dem som är vana vid ett fysiskt tangentbord och ger ett enkelt sätt att hitta vad du behöver snabbt.

Installera först den fria versionen från Google Play Butik. En betald version finns också som innehåller extrafunktioner - du kan hämta det här.

Du märker ett telefonnummer, men skillnaden är att när du trycker på en av tangenterna kommer den att söka efter en app som har bokstäverna på nämnda nyckel i sitt namn. I exemplet nedan skrev jag 7-6-8 för SOU och jag fick SoundHound.

Men kanske kan jag bara komma ihåg en del av namnet på en app. Jag vet till exempel att jag har ett hjärtspel på min Android-enhet, men jag kan inte komma ihåg det fullständiga namnet. Jag kan skriva 4-3-2 för HEA och Aces Hearts kommer att komma upp.

Du kan dock säga att det är lite irriterande att hitta en app, starta den och sedan använda den för att hitta en annan app, och jag kunde inte vara oense med dig. Det bästa är att AppDialer kommer tillsammans med en widget också. Du kan alltid ha widgeten till ditt förfogande för att söka efter appar.

Pro-versionen erbjuder även alternativ för att avinstallera appar, samt en snabbstartsrad, men jag hittade personligen den lediga som var tillräcklig för mina behov. Det är unikt och kan ta lite att vänja sig vid. Ge det ett försök och låt oss veta dina tankar i en kommentar nedan.

Här är en titt på en kort video som visar den i åtgärd:

">