Angry Birds Star Wars är nu tillgänglig

Angry Birds Star Wars, den senaste versionen i Rovios Angry Birds-serie spel, är äntligen här och du kan hämta den för Android och iOS nu.

Spelet markerar början på ett samarbete mellan de två franchisen - Angry Birds och Star Wars. Och det är redan tillgängligt på alla tänkbara plattformar. Det är inte det första högprofilerade samarbetet Rovio har gjort. Kom ihåg spelet Green Day Angry Birds?

I grund och botten är spelet en vanlig Angry Birds en, men med ett Star Wars-tema till det. Det har en historia - Rebel fåglar som kämpar onda Imperial Pigs - men det är fortfarande ett Angry Birds-spel. Delar är på planeter och det spelar som traditionella Angry Birds och andra delar som spelar som Angry Birds Space. Grafiken är skarp och är väldigt bra och innehåller många intressanta förmåner.

Det har 80 tillgängliga nivåer som inkluderar roliga saker som Lightsabers, och det äger rum på platsen Star Wars-teman som tatueringarnas öknar. Det har också ett tag på Death Star kallad Pig Star. Pig Star är där du kommer att träffa Darth Vader, svinens Herre.

Det finns också ett köp i app som låter dig följa Jedi-banan.

Låt oss få tillbaka fötterna på marken och nämna att spelet är tillgängligt för iOS, Android, Amazon Kindle Fire, Mac, PC, Windows Phone och Windows 8.

Priserna är $ 0.99 - iPhone version, $ 2, 99 - HD-version för iPad. Android-versionen är gratis men ad-supported samt en HD-version för $ 2, 99. Windows PC-versionen kostar $ 4, 95, medan Amazon Kindle och Mac-versionerna är $ 4, 99.

Länkar för att ladda ner det finns här - klicka på Ladda ner spel längst upp till vänster i fönstret.

Om du fortfarande inte har bestämt dig, kolla in den efterföljande filmen.

">