Android Drink Counter Widget hjälper till att hålla reda på vad du har haft

Det är helgen, så några av er kanske slår på pubarna. Betala mer för drycker än vad du har slumrat, kan vara en oro när du är ute i en stor grupp. Om du har en Android-enhet är det här ett enkelt sätt att se till att du bara betalar för de drycker du har haft.

Det hjälper till att vara förberedd. Så se till att du installerar Drink Counter-widgeten från Play Store innan du går ut på stan. Lägg sedan till den på din startsida, precis som vilken som helst annan widget för Android.

Drink Counter Widget kommer att se ut så här.

Tryck på den för att få fram menyn. Nu, varje gång du sätter ner en ny dryck, knackar du på "Drank One!" Och räknaren kommer att gå uppåt.

En annan användbar funktion för att göra din kväll roligare är att trycka på "Whatcha Drinkin"? "Det låter dig byta dryckssymbolen enligt din smak.

För tillfället har widgeten inte möjlighet att hålla räkna med olika typer av drycker. Så det är bara användbart om du håller fast vid samma typ av dryck hela natten. Självklart måste du komma ihåg att knacka på det varje gång du dricker, vilket kan glömmas när natten bär på. Men eftersom det är en widget är den alltid lätt tillgänglig från enhetens skärm.

Det har till och med en kaffe- och vattenknapp, så om du slår det för hårt, kan du hålla koll på det för återhämtning eller fortfarande ha tillgång till sprit om du går till hundens "hund" -metod.