Amazon presenterar två nya Alexa Powered Echo-modeller

Amazon debuterade idag två mindre och billigare Echo-modeller; Echo Dot och Amazon Tap förenar den ursprungliga Amazon Echo smart högtalarfamiljen med Alexa digitala assistenten.

Amazon Echo Dot

Echo Dot är en hockey puck stil version av sin storebror det ursprungliga Amazon Echo. Echo Dot har tagit bort de musikspelande högtalarna, lagt till en ljudport och möjlighet att ansluta till Bluetooth-högtalare. Detta uppfyller en av de viktigaste förfrågningarna från nuvarande Echo-ägare.

Punten har alla samma egenskaper i originalet. Den har sju mikrofonuppsättning, volymring och mute- och åtgärdsknappar. Det fungerar också med tjänster från tredje part som Pandora, Spotify, iHeartRadio och Prime Music. Det kan också styra dina smarta hem enheter som Nest Termostat, Phillips Hue belysning och mycket mer.

Det är också värt att notera att det finns en inbyggd högtalare i pricken som ger röståterkoppling och larmfunktioner. Och precis som originalet kan den lära sig nya färdigheter.

Punten är uteslutande tillgänglig för Prime-medlemmar och kostar $ 89, 99. Enligt Amazon:

Echo Dot är tillgänglig i begränsade kvantiteter och uteslutande för Prime-medlemmar genom Alexa Voice Shopping. För att beställa din Echo Dot, använd din Amazon Echo eller Amazon Fire TV och fråga bara : "Alexa, beställ en Echo Dot."

Amazon Tap

Amazon Tap har också alla funktioner hos sin storebror (inklusive inbyggda högtalare), men den här är mindre och mer portabel. Det ger upp till nio timmars uppspelning och levereras med en laddningsvagga. Det är en Wi-Fi och Bluetooth-högtalare, men du måste trycka på mikrofonknappen på den för att initiera taligenkänning.

Det kommer också med valfria slingar som gör det lättare att bära runt som finns i sex olika färger. Amazon Tap är tillgänglig nu för förbeställning och kommer att släppas den 31 mars det här året. Det är också exklusivt för Prime-medlemmar som för närvarande har en Alexa-driven enhet - antingen den ursprungliga Amazon Echo eller Fire TV och kostar $ 129, 99.

Amazon Tap är tillgänglig nu för förbeställning och kommer att släppas den 31 mars det här året. För närvarande. Det finns inget ord när någon av dessa kommer att vara tillgängliga för alla att köpa.

För mer tips och tricks, se till att kolla in vårt Amazon Echo-artikelarkiv.

Följande video från Amazon ger dig en uppfattning om hur du använder Echo Dot.

">