Amazonas Fire TV Update lägger röntgen med IMDB

Amazon rullar ut sin röntgenfunktion till Fire TV och Fire TV Stick idag. Denna funktion har varit tillgänglig på sina Kindle Fire-tabletter i några år nu och kommer äntligen till set-top-boxen.

Röntgen drar upp en interaktiv pop över som visar cast och besättning detaljer, via IMDB, av den film eller tv-program du tittar på.

Amazon har haft ett partnerskap med IMDB i några år redan med X-Ray-funktionen på sin Kindle Fire-tabletter - visas på skärmdumpen nedan.

Det låter dig dra upp vilka skådespelare du ser på skärmen, andra visar en skådespelare har dykt upp och annan information från IMDB. Det gör att du kan spela lite film och tv-show trivia också.

Få tillgång till X-Ray på Fire TV

Att dra upp röntgen på Fire TV eller Fire TV Stick är lätt. Medan du tittar på en film eller tv-show, tryck bara på upp-knappen på din Fire TV-fjärrkontroll. Det kommer att ge upp IMDB-informationen om aktörerna, och den visar den utan att komma i vägen för vad du tittar på.

Det visar aktörerna i den scen du tittar längst ner på skärmen.

Tryck på upp-knappen två gånger och du kommer till skärmen som visas nedan där du kan få mer djupgående information om aktörerna.

Där kan du få mer information om scener, musik, karaktärer och visa trivia.

Det är också värt att notera att du får en lista över skådespelarna i en scen längst ned på skärmen, varje gång du pausar showen också.

Det här fungerar bara med Amazon Instant Video, såklart, så om du tittar på Netflix eller en annan streamingtjänst och vill använda det, har du ingen lycka till.