Amazon News - 10 tums tablett kommer snart

Amazon, som var det första företaget att introducera en prisvärd 7-tums tabletter (Kindle Fire) på prispremien 199, sägs vara att släppa en 10 tums tablett enligt Reuters.

Enligt rapporter gav Demos Parenros, VD för US Retail på Staples, Amazon företaget med sex tablet SKUs. Bland de sex tabletterna av olika storlek är en rapporterad att vara en 10 tums modell som kommer att gropa Amazon i direkt konkurrens med Apples iPad-enheter.

Som en av världens största återförsäljare är det meningsfullt för Amazon, beväpnad med över 12 månaders försäljningsdata från sina Kindle Fire-användare, för att ta nästa steg till ett mer robust tablettutbud. Dessa rapporter och försäljningsuppgifter från Amazon App Store måste ha varit tvingande nog för att fortsätta att lägga till glasplattan framför sin marknad.

Detta tillkännagivande kommer på klackarna av Google introducerar sin nya tablett Nexus 7 och rykten om att Apple snart kommer att släppa en mindre version av sin iPad.

Allt jag kan säga är HOORAY !! När det gäller vem som vinner, borde vi verkligen inte bry oss. Den goda nyheten är att alla tävlingar är säkra på att driva innovation och hålla priserna låga! Kanske kan vi även se en decently spec'd 10 tums iPad för under $ 800, 00! Ja, jag vet, håller inte andan på den där!