Amazon Echo är nu tillgängligt utan inbjudan i USA

Amazon meddelade att dess "smart speaker" nu är tillgänglig för alla kunder i USA utan en inbjudan. Echo introducerades förra året i november och var endast tillgängligt genom inbjudan. Statsmedlemmar som fick en inbjudan betalade bara 99 kronor för det, medan icke-ledande medlemmar betalade 199 kronor.

Amazon Echo Finns i USA

Amazon Echo är en röststyrd enhet som fungerar som en digital assistent (namnet Alexa) för ditt hem. Det liknar de mobila digitala assistenterna där ute som Siri på iOS, Cortana på Windows 10 och Google Now på Android. Den ansluts till ditt Wi-Fi-nätverk och integreras med Prime Music, TuneIn Radio, Google Kalender och mycket mer.

Amazon Echo är nu tillgängligt för alla för 179, 99 dollar och kommer att börja leverera den 14 juli. Det finns också Amazon Echo-appen tillgänglig för Android, iOS och Amazons Kindle Fire-tablett och telefon.

För mer om att få mer ut av Amazon Echo, kolla in våra artiklar nedan. Och vi kommer att ha mycket mer täckning av enheten eftersom fler funktioner läggs till. Det är molnbaserat och utvecklas ständigt. I själva verket har det nyligen lagt till stöd för Pandora, Audible, Home Automation med Philips Hue och IFTTT.

  • Gör din Amazon Echo Smarter ut ur lådan
  • Aktivera Amazon Echo Wake Sound för Alexa

För att få en uppfattning om hur Amazon Echo fungerar och kan vara fördelaktigt i ditt hem, kolla in videon nedan.

">