Lägg till stavningskontroll i Internet Explorer 9 med Speckie

En av de största funktionerna saknas från IE9 är en stavningskontroll. Microsoft kanske har förbisett detta i ett försök att främja produktiviteten hos deras Online Office-paket, eller de kanske bara har bestämt att det var för mycket arbete att inkludera det. Chrome, Firefox, Opera och Safari har alla stavningskontrollers; Oavsett orsaken släppte Microsoft bollen här och Speckie plockar upp det!

Speckie-förlängningen lägger till gratis stavningskontroll till IE9 som ser ut som den kontroller du skulle se i Chrome eller Firefox. Den integrerar förvånansvärt bra; Efter att ha testat det i några minuter var det lätt att glömma att IE9 inte officiellt skickades med Speckie installerat. Det enda som ska noteras är det Speckie verkar inte fungera med webbläsarfönster som är fastade på startmenyn eller aktivitetsfältet som webbapps.

Speckie kommer automatiskt att understrega felstavade ord, och allt som krävs för att rätta till dem är ett snabbt högerklick och ett urval för ett ersättningsord.

Engelska inte ditt primära skrivspråk? Speckie stöder över 26 olika språkordböcker, så du borde kunna hitta en du föredrar.

Så här ställer du in stavningskontroll från Speckie på IE9

Att installera tillägget är otroligt enkelt, det borde bara ta några steg och ett par minuter.

Steg 1

Ladda ner Add-on för Speckie-stavningskontroll för Internet Explorer 9.

Steg 2

När nedladdningen är klar kör du installationsprogrammet. Det kan ta en minut, och om du inte har visuell c ++ installerad behöver du en extra minut för att automatiskt ställa in det också.

Gjort!

Om allt är korrekt konfigurerat har du ett grovt stavningskontroll inbyggt i Internet Explorer 9. Nu finns det ingen ursäkt för skrivfel överallt när du lägger till kommentarer till Facebook, Twitter eller din favorit groovy tech blog .