Lägg till konstnärlig stil på foton med Prisma för iOS

Det är så mycket att göra med våra bilder efter att vi har tagit dem, det känns ibland som om det finns bara många oändliga möjligheter att presentera vår kreativitet. Appar som Instagram och Microsoft Pix, ger inbyggda filter som du kan använda för att förbättra dina foton. För många, exakt samma gamla filter inte bara oss som det brukade. Lyckligtvis finns det innovativa utvecklare som arbetar med idéer för att få våra bilder att stå ut ännu mer. Den senaste rasen är Prisma; en app som du kan använda för att göra dina bilder till konstverk. Låt oss kolla in det och skapa några Picasso på samma gång.

Gör dina foton ser konstnärliga med hjälp av Prisma

Prisma är en gratis 17 MB nedladdning tillgänglig från iTunes Store och fungerar på iOS 8 eller senare. Appen stöds på iPhone, iPad och iPod Touch.

Mina initiala antaganden om Prisma satte det omedelbart i en kategori av en annan filterfabrik för Instagram, men jag bedömde denna app fel; Det är mer än jag föreställde mig. Prisma är förmodligen appen, många av oss som studerade bildkonst på något sätt i våra liv har letat efter. Prisma har ett enkelt, otrevligt gränssnitt; När appen har fått tillstånd att komma åt dina foton och kameran aktiverar appen din sökare omedelbart. Eftersom jag inte hade något intressant att fånga och filtrera direkt, bestämde jag mig för att välja något från mitt fotobibliotek. För att göra det klickar du på gallerikonen i höger hörn av appen. Prisma använder en trollprocess för att applicera filter på dina foton. När du har valt ett foto kan du göra snabba justeringar, som att rotera och beskära dimensionerna till din tillfredsställelse.

Därefter tas du till filtergalleriet, som innehåller ett brett utbud av konstnärliga mönster. Bo i Karibien, bestämde jag mig med lite bias för att prova först. Prisma använder kraften på din iPhone för att applicera filter, men mycket arbete görs över nätverket, vilket gör appen unik. Jag märkte när man tillämpade några filter; Jag upplevde nätverksfel några gånger. Prova ett annat filter eller vänta lite, det fungerade så småningom.

Du kan ändra intensiteten hos ett filter i flygningen genom att röra skärmen. svep sedan åt vänster eller höger tills önskat resultat uppnås. Resultaten är imponerande; Jag kunde inte säga skillnaden om detta gjordes för hand med hjälp av en pensel och konstnärlig fantasi.

Karibien temat var bara ett av många imponerande filter att välja mellan. Jag tyckte särskilt om andra teman som olaglig skönhet och drömmar. Speciellt drömmar har visat sig vara det mest använda bland de tillgängliga filter som jag ser i bruk på de flesta sociala nätverk. Många av mina vänner har det applicerat på sina profilbilder och Instagram-bilder.

Med tanke på delning skulle denna app inte vara tillgänglig utan stöd för de vanliga misstänkta; som Instagram och Facebook. Prisma verkar ta en individuell preferens mot Instagram själv eftersom det är en av de två befordrade programmen i delningsnavet. Utöver dessa två kan du komma åt iOS-aktiebladet och välja andra sätt att dela med dig av dina konstverk. till exempel e-post, Twitter eller bara spara det för din personliga njutning. Appen innehåller en före och efter splitvy så att du kan visa ditt konstverk i sin ursprungliga form om du vill.

Du kan få Prisma meddela dig när nya filter är tillgängliga. Med min nuvarande situation som begränsas av mina dataplaner tycker jag att Prisma inte använder mycket bandbredd. så användarna borde inte ha någon rädsla för Prismas nätverksmetod för att göra foton med hjälp av upp data. Jag brukar testa dessa appar för några dagar eller veckor och ta bort dem omedelbart, men Prisma ser ut som en målvakt.

Vissa användare utnyttjar även Prisma's filter på överraskande sätt. skapa filmer sysade från tusentals bilder gjorda med hjälp av Heisenberg-filtret. Om du vill ta bilderna till en annan nivå, kolla alltid Prisma och berätta vad du tycker i kommentarerna. Under tiden, kolla in Cartoon Cowboys skapad med Prisma.

">