Acer att släppa en bildskärm med inbyggd 3D-mottagare

Acer meddelade att de kommer att släppa sin senaste och bästa 3D-skärm i slutet av månaden ( visas för första gången på CES 2011 ). Skärmen kommer att erbjuda stöd för NVidia 3D Vision, kommer att vara 24 inches stor, kommer att köras med en Full HD 1920 × 1080 upplösning och kommer att ha en imponerande uppdateringshastighet på 120 Hz.

Skärmen kommer också att WOW dig med sin LED bakgrundsbelysning skärm och en reaktionstid på 2 millisekunder ( bra för filmer och spel ). Numren börjar verkligen prata när vi kommer till den dynamiska kontrast som är det fantastiska värdet på 100.000.000: 1.

Skärmen har en inbyggd mottagare synkroniserad för att ta emot signalen från NVidias 3D Active Shutter Glasses för att helt fördjupa dig i den digitala 3D-världen. Du kan ansluta GN245HQ till din dator med en DVI eller en HDMI-kabel och det är priset som förväntas vara någonstans runt $ 580.

Så ja ... väldigt groovy och lite överraskande kommer från ett företag som ACER som ärligt, jag har aldrig gillat. Det ser ut som att jag måste ta en titt på dessa skärmar ( ingen ordsprog avsedd ).