Windows XP Hack tillåter fem år av uppdateringar, inte så snabb säger Microsoft

Om du inte kan låta XP gå, finns det ett hack som gör det möjligt för dig att fortsätta att få fläckar fram till 2019. Medan hacken är lätta, kanske du vill hålla av med att applicera den och antar att ditt föråldrade OS inte kommer att vara skyddad mot sårbarheter.

Hack XP för fem år av patchar

Hacket är enkelt att genomföra genom att ändra ett värde i registret i HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ WPA \ PosReady. Helt enkelt, detta hacktricks Microsoft Update i XP för att fortsätta att tillhandahålla uppdateringar för det. Jag kommer inte att komma in faktiskt faktiskt gör hacken för ett par skäl. Först kan du hitta det hela genom att göra en enkel Google-sökning. Och för det andra, enligt Microsoft, kanske det inte är allt det är knäckt att vara, och företaget varnar mot det.

Microsoft Adviser Against Hack

Microsoft lärde sig om populariteten för detta hack och utfärdade följande uttalande till ZDNet:

Vi blev nyligen medvetna om ett hack som syftar till att tillhandahålla säkerhetsuppdateringar för Windows XP-kunder. Säkerhetsuppdateringar som kan installeras är avsedda för Windows Embedded och Windows Server 2003-kunder och skyddar inte fullständigt Windows XP-kunder. Windows XP-kunder har också en stor risk för funktionsproblem med sina maskiner om de installerar dessa uppdateringar, eftersom de inte testas mot Windows XP. Det bästa sättet för Windows XP-kunder att skydda sina system är att uppgradera till ett mer modernt operativsystem, som Windows 7 eller Windows 8.1.

Microsoft slutade stöd för XP i år, en ny uppdatering för en IE-sårbarhet. Du kanske tror att detta hack kommer att ge säkerhetsuppdateringar framåt, och det är bättre än ingen. Men som Microsoft säger kan det sluta göra ditt system instabilt eftersom de inte är avsedda för konsumentversionen av XP. Om du fortfarande är en "hängare på" till XP, se till att kolla in min artikel: Windows XP är om att dö, nu Vad som ger dig kommer att göra flera saker du kan göra examen till.

Och om du fortfarande använder XP på din primära dator, är det bara dags att bita kullen och uppgradera till Windows 7 eller 8.1. Det är det bästa rådet vi kan ge, eftersom de nyare versionerna är iboende säkrare ändå.

Också om du ska uppgradera till en nyare version av Windows, men har inte gjort det ännu. Kolla in dessa artiklar för att hjälpa dig genom processen:

  • Windows XP handlar om att dö, vad nu?
  • Så här överför du dina bokmärken från XP till Chromebook
  • Flytta på från XP? Samla dina programvarukodnycklar först
  • Microsoft ger bort PCmover Express till XP-användare
  • Gratis Windows 7 Startguide för XP-användare
  • Hur uppgraderas från XP till Windows 8