Windows Phone 8.1 Förhandsgranskning för utvecklare Går en "kritisk" novemberuppdatering

Microsoft släppte en massa nya uppdateringar för sina stationära operativsystem, samt en ny byggnad för Windows 10 Technical Preview. För att inte glömma, släppte företaget också en ny uppdatering för Windows Phone 8.1 för medlemmar av programmet Preview for Developers i veckan.

Här är en titt på hur man får uppdateringen och vad som ingår i den.

Windows Phone 8.1 (8.10.14203.306)

Den här nya uppdateringen innehåller förbättringar av batteriprogrammet som även innehåller en realtids Live-kakel för appen. Det gör det också möjligt att lägga till batteribesparing till snabbinställningar i Action Center.

Här är en titt på vad de nya funktionerna ser ut efter uppdateringen är installerad.

Om du är en medlem för Preview for Developers-programmet vet du att borren ... går till Inställningar> Telefonuppdatering> Sök efter uppdateringar för att hämta och installera uppdateringen - telefonen startas om en gång eller två gånger.

Om du inte är medlem i programmet och vill få dessa typer av uppdateringar för allmänheten, läs artikel om hur du går med i programmet Preview for Developers for Windows Phone. Det är gratis och tar bara några minuter att ställa in. Kom bara ihåg att det finns några tillvägagångssätt, nämligen att det kan ogiltigförklara telefonens garanti.

Vad är dina tankar om den nya uppdateringen? Gillar du den nya batterisparfunktionen? Lämna en kommentar nedan och berätta om det!