Windows 10 Redstone Build 14291 Inkluderar Extension Support for Edge

Microsoft släppte idag Windows 10 Redstone Build 14291 till Windows Insiders i Fast Ring för PC och detaljhandel modeller av Windows Phone. Detta kommer på klackarna i den senaste Redstone Build 14279. Den byggnaden innehåller nya funktioner till Cortana och en uppdaterad logonupplevelse.

Den senaste byggnaden är mer spännande eftersom den innehåller en anmärkningsvärd och efterlängtade funktion - förlängningsstöd för Microsoft Edge. Andra Edge-funktioner som ingår i den här byggnaden inkluderar Pinned tab support och "Paste and go" och "Paste and search" för adressfältet.

Appen Maps har uppdaterats för att inkludera en rad nya funktioner. Det finns också en uppdaterad Larm & Klock-app, förbättringar för japanskt stöd för tangentbordet och inlärningsduken och uppdateringar till Microsoft Feedback app.

Windows 10 Redstone Build 14291

Här är en snabb sammanfattning av vad som är nytt i denna byggnad. För en fullständig titt på de nya funktionerna, se till att kolla in det här blogginlägget från Gabe Aul.

Microsoft Edge-extensionsstöd är i tidigt skede och innehåller bara några tillägg, men det här har vi alltid väntat länge.

Följande video från Microsoft visar hur du installerar Microsoft Edge-tillägg i den här byggnaden. Och för mer information om tillägg för Edge, kolla du på det här blogginlägget.

">

Inlagda flikar i Microsoft Edge (en funktion som redan finns i Chrome och Firefox) gör det enkelt att hålla dina mest använda webbplatser tillgängliga.

Nya sökfunktioner för Microsoft Edge inkluderar "Klistra in och gå" och "Klistra och söka" ingår också i Edge-webbläsaren nu. Kopiera en länk och klistra in den i adressfältet och du kan välja ett av alternativen i snabbmenyn.

Den uppdaterade Maps-appen innehåller massor av uppdateringar som gör den lättare, skalbar och ger ett konsekvent användargränssnitt och andra förbättringar. Den har snabbval till sökning och riktningar från var som helst på din telefon, möjlighet att visa flera sökningar och riktningar samtidigt, sväng-för-svänganvisningar med tillstånd av Cortana och mycket mer.

Den uppdaterade Alarms & Clock-appen har ett nytt utseende med ny inline-tidväljare som gör det lättare att skapa och redigera larm och tidtagare.

Feedback-navet ger Feedback-appen och Insider Hub tillsammans på en central plats och är tillgänglig för PC och Mobile.

Vad är fast för PC och mobil

 • Denna fråga som orsakar att anmälningsområdet ("systray") ser ut ur anpassning när du slår på "visa alltid alla ikoner i meddelandefältet" ska nu fixas.
 • Vi löst problemet där anslutning till äldre Wi-Fi-nätverk som använder WEP-krypterings säkerhetsmetoden kan brytas.
 • Vi fixade ett problem där "X" för att stänga verktygsfältet "Sök efter sida" i Microsoft Edge visas på skärmen på 8-tums enheter när den är i stående läge.
 • Vi löst ett problem där USB-ikonen i meddelandefältet återvände till den gamla ikonen när man utmatade enheter.
 • Vi har löst ett problem där du klickade på den föreslagna sökningen i Microsoft Edge resulterade i en URL till sökningen som söksträngen.
 • Vi löst problemet där anslutning till äldre Wi-Fi-nätverk som använder WEP-krypterings säkerhetsmetoden kan brytas.
 • Vi fixade ett problem som resulterade i långsammare textinmatningshastighet, desto mer ord skrevs.
 • Vi har förbättrat Word Flow-erkännande av längre ord.
 • Listan Alla appar har uppdaterats för att nu följa "Gör textstorlek" enkel åtkomst inställning.
 • Vi löst ett problem där Inställningar ibland skulle lista oöppnade appnamn under Extra.
 • Vi har löst ett problem där beröringsmål kan vara otillräckliga i Photos plockaren.

Kända problem för PC och mobil

 • Vi fortsätter att undersöka ett problem där vissa Surface Pro 3, Surface Pro 4 och Surface Book-enheter upplever en frysning eller hängning och allting som tangentbord / styrplatta och beröring fungerar inte. Lösningen är att hålla ner strömbrytaren för att tvinga enheten att starta om.
 • Din dator kan frysa när du ansluter en Xbox One- eller Xbox 360-kontroller och andra spelportar i den här byggnaden.
 • Om du använder Hyper-V och har en virtuell omkopplare som är konfigurerad för nätverksadaptern, kan du få en felindikator (rödfärgad "X") för nätverksadaptern i meddelandefältet på aktivitetsfältet. Felindikatorn är felaktig och din nätverksadapter ska fortsätta fungera bra.
 • Vi ser rapporter om några appar som QQ kraschar. Vi undersöker för närvarande, och det här felet kan också påverka äldre appar som Windows Live Mail och Expression Encoder 4.
 • Om du har Kaspersky Anti-Virus, Internet Security eller Kaspersky Total Security Suite installerat på datorn finns det ett känt drivrutinsfel som hindrar att dessa program fungerar som förväntat i byggnader från utvecklingsbranschen. Vi samarbetar med Kaspersky för att åtgärda problemet för en framtida release, men det finns inga kända lösningar vid denna tidpunkt. Medan det här problemet är aktuellt rekommenderar vi att du använder Windows Defender eller en annan tredjeparts anti-virusprodukt som du väljer att förbli skyddad.
 • Om du återställer telefonen på den här byggnaden (Bygg 14291) och återställer telefonen från en säkerhetskopia, kommer återställningen att misslyckas med att installera appar från listan med program i säkerhetskopieringen och lämnar tomma grå titlar på Start. Om du tar bort de grå kakelarna och försöker installera om samma appar från Butiken får du inte återställt appdata. Nästa säkerhetskopiering kommer också att skriva över appens säkerhetskopieringsdata. För att undvika att slå på den här buggen, undvik att återställa telefonen på den här byggnaden. Om du av någon anledning behöver återställa enheten på den här byggnaden, återställ inte telefonen från en säkerhetskopia, och stäng av säkerhetskopiering för appar och OS-data för att undvika att skapa en korrupt säkerhetskopiering via Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Backup.
 • Om du har ett Microsoft Band 1 eller 2 kopplat till telefonen kommer det inte längre att synkroniseras efter uppdatering till den här byggnaden på grund av ett system API-fel som uppstår efter uppdateringen. Om du vill få ditt band synkroniserat med din telefon igen - kan du tillfälligt ändra språk på din telefon som en kortvarig lösning tills vi släpper en fix. Dessutom kan du också välja att återställa telefonen för att komma ur det här tillståndet - men du kan uppleva den här uppdateringsproblemen igen med nästa byggnad tills vi åtgärdar problemet. Det här problemet kan också påverka Skype-video och ljudsamtal.
 • Gadget-appen kommer inte att upptäcka Microsoft Display Dock på telefoner som kör Windows 10 Mobile Insider Preview-byggnader och kan därför inte uppdatera firmwareversionen. Om du har en dockningsstation som redan har uppdaterats till version 4 kommer det inte att påverka dig. Om du har en dockningsstation som inte har uppdaterats kan du uppleva några mindre problem med USB-C-stabilitet. Du kommer fortfarande kunna använda din brygga och Continuum.
 • Det finns ett nytt alternativ under Inställningar> Uppdatering och säkerhet för Windows Insider Program. Det här är ett pågående arbetssätt för att förbättra hanteringen av inställningarna för Windows Insider Program på din enhet. Just nu, om du går till det här alternativet kraschar appen Inställningar. Vänligen fortsätt använda appen Windows Insider för att hantera dina inställningar för nu.

Summering

Som med alla Insider-byggnader tar det ett tag eftersom det är en in-place-uppgradering. En omstart krävs och hur lång tid det tar att installera varierar för varje person.

Efter installationen av den här nybyggnaden kompletteras, kan du slå Windows Key + R för att hämta dialogrutan Kör och skriv: winver och tryck Enter. Det visar dig den nya versionen som Build 14279.

När du har den senaste byggnaden installerad, låt oss veta vad du tycker om det och eventuella problem som du upplever i kommentarerna nedan. Eller, för en mer ingående konversation, kolla in våra nya och förbättrade Windows 10-forum!