Windows 10 för telefoner Bygg 10080 Visual Tour

Microsoft släppte idag Windows 10 Insider Preview Build 10080 för Windows-telefon. Här är en rundtur i några av de nya funktionerna och vad du kan förvänta dig.

Windows 10 Mobile 10080

En annan sak som inte nämns på Microsoft Blog, som jag märkte på min Lumia 635 är att plattorna är lite större, texten är större och det finns några ändringar på ikonerna. I den nya Store Beta, som i princip är densamma som i Windows 10 för PC, kan du köpa filmer och tv-program, men det är inte tillgängligt att köpa musik.

Den här versionen av Windows 10 för telefoner lägger också till en ny kameraapp som företaget vill få din feedback på. Microsoft konstaterar att "high-end Lumia-enheter (1520, 1020, 930, 830, 640 och 640XL) har vissa funktioner som inte stöds av den nya kameratappen. För dessa enheter fungerar den nya appen, men för att få full funktionalitet från din enhet måste du använda Lumia Camera-appen. "

Microsoft gör den här byggnaden tillgänglig på flera telefoner idag också. Du kan nu installera den på Lumia 930, Lumia Icon, Lumia 640 och 640 XL, och HTC One (M8) - sans Verizon-kunderna med M8.

För att få den senaste byggnaden måste du vara med i Windows Insiders-programmet och registreras i snabbringen för att få uppdateringar. För fullständiga instruktioner om hur du registrerar dig för insiders läser du: Så här installerar du Windows 10 för telefonens tekniska förhandsgranskning.

För att få uppdateringshuvudet till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Telefonuppdatering och starta nedladdningen. Byggnaden kommer att visas som version 10.0.12562.84 i Inställningar> System> Om under Enhetsinformation.

Kom ihåg att detta fortfarande är en beta-byggnad, och om du inte vill hantera fel och krascha-appar, installerar du inte den på din huvudtelefon. Om du vill testa saker på den billiga kan du läsa vår artikel: Vill du testa Windows 10 för telefoner? Få en Lumia 635 för $ 49.