Windows 10 Creators Update Insider Bygg 15060 för PC tillgängligt nu

Microsoft tillkännagav idag den senaste versionen av Windows 10 Creators Update Insider Build 15060 för PC är nu tillgänglig för Insiders i Fast-ringen. Det här är den andra byggnaden som bolaget har rullat ut denna vecka.

Du vet att Microsoft kommer närmare den slutgiltiga versionen av Windows 10 Creators Update eftersom dessa nya Insider-uppdateringar kommer ut i en så snabb takt.

Den senaste uppdateringen kommer bara två dagar efter den senaste Insider build 15058 men det finns fortfarande ingen nybyggnad för Windows Mobile. Precis som tidigare byggnader finns det inga nya funktioner, precis under huven förbättringar och buggfixar för att förbättra övergripande prestanda för skrivbordet OS.

Uppdatera förhandsgranskning av Windows 10-skapare Bygg 15060 för PC

Här är listan över vad som har fastställts, förbättrats och ändrats enligt Windows Insider chef Dona Sarkar:

  • Vi har löst ett problem som resulterade i att ikonen Inställningar visas som plätering i aktivitetsfältet. Problemet medförde också att ett annat problem nu är fixat, om Inställningar hade fastnat till Start, skulle kakel bli gråtonad efter första gången den klickades. Tack så mycket för din feedback på detta.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i att IME-enheter från tredje part inte visas i Inställningar efter att ha installerats.
  • Vi fixade ett problem i Microsoft Edge där snabbt skriva och radera tecken i en webbplatss sökrutan medan MS Pinyin IME kan leda till att IME blir fast och webbplatsen visar "Ej svarande".
  • Surface Pro 3 och Surface 3-enheter borde inte längre misslyckas med att uppdatera till nya byggnader om ett SD-minneskort är infört om du har de senaste Surface-drivrutinerna och den fasta programvaran installerad.
  • Vi fixade ett problem där taskhost.exe kan krascha efter att ha tryckt på Flik medan du snabbt skriver in UWP-inloggningsfält, vilket resulterar i att det inte kan skrivas i några sekunder.
  • Vi har löst ett problem för Insiders, där Microsoft Edge efter en krasch kanske inte startar igen i några minuter, eftersom tidigare instanser fortfarande var inställda i bakgrunden.
  • Vi fixade problemen som uppstår vid utforskning av sidor med hjälp av F12-utvecklarverktygen i Microsoft Edge med krypterade iframes (t.ex. DOM-exploreren visar endast iframe DOM, frame-selectoren i konsolen listar inte iframesna etc.).

En annan sak att notera i den senaste byggnaden är vattenmärket som visas i det nedre högra hörnet av skrivbordet togs bort i föregående byggnad. Men i den här versionen är det tillbaka och så är utgångsdatumet i dialogrutan Om Windows.

För att få den senaste uppdateringen, verifiera att du befinner dig i snabbringen (som du kanske inte är om du flyttat till långsam ringen för att få inbyggda appuppdateringar) och gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows-uppdatering .

Och som alltid, kom ihåg att med alla Insider-byggnader finns det kända buggar och andra problem. Gå till Microsoft Blog för att se hela changelog.