Windows 10 Creators Update Insider Bygg 15058 för PC tillgängligt nu

Microsoft har idag en roll när det gäller att utfärda uppdateringar. Tidigare idag rullade den ut Kumulativ uppdatering KB4013429 för Windows 10 version 1607. Och senare på kvällen släppte Microsoft Windows 10 Creators Update Insider Build 15058.

Den här uppdateringen kommer på hägerna i förra veckans Insider Build 15055. Precis som i förra veckans byggnad finns det inga nya funktioner, men inkluderar ett stort antal förbättringar och buggfixar under "hood". Vi kommer närmre Microsoft att logga ut på den slutliga versionen som är utrustad att rullas ut till alla nästa månad.

Det är också värt att notera att vattenstämpeln som normalt visas i det nedre högra hörnet på skrivbordet har tagits bort. Versionen är förstås fortfarande 1703 och utgångsdatumet på skärmen Om Windows är borta.

Faktum är att efter att ha installerat den kumulativa uppdateringen KB4013429 för Windows 10 - huvudet till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows-uppdatering och du ser att företaget annonserar Creators Update som du kan se på skärmdumpen nedan.

Uppdatering av Windows 10-skapare Bygg 15058 för PC

Här är listan över vad som har fastställts, förbättrats och ändrats enligt Windows Insider chef Dona Sarkar:

  • Vi löst problemet och orsakade ett antal inbox-appar som misslyckades med att starta (t.ex. Butik) och förhindrar att appuppdateringar från Butiken installeras.
  • Vi har fastställt ett annat problem som orsakar att vissa UWP-appar skulle oväntat visas med deras apppaketnamn i titellinjen i motsats till appnamnet.
  • Vi fixade ett problem där vi gick till fullskärm eller maximerar Microsoft Edge när Microsoft Edge-fönstret var knäppt till en storlek som var mindre än hälften av skärmen skulle utlösa navigering.
  • Vi löst ett problem som resulterade i att muspekaren var synlig när du tittar på en fullskärm i Microsoft Edge.
  • Vi fixade en krasch Insiders kan ibland ha upplevt nya byggnader när du öppnar sidan Wi-Fi-inställningar via Inställningar> Nätverk och Internet> Wi-Fi.
  • Vi löst ett problem där skrivbordssessionen kraschade ibland för Insiders efter låsning om datorn var inställd att låsa i sömn. Efter det har det hänt att försök att låsa upp datorn kan resultera i att antingen se en oväntad "Kan inte logga in: Antalet anslutningar till den här datorn är begränsat och alla anslutningar är i bruk" fel på inloggningsskärmen eller en lyckad inloggning endast för att hitta alla öppna appar hade stängts.
  • Vi fixade ett problem där omdirigering av en krypterad PDF skulle återställa standard PDF-läsaren om den inte var inställd för Microsoft Edge.
  • Vi har förbättrat videouppspelningskvaliteten på målenheten när du använder Miracast för att ansluta trådlöst från en hög DPI-dator till en annan hög DPI-enhet.

För att få den senaste uppdateringen, verifiera att du befinner dig i snabbringen (som du kanske inte är om du flyttat till långsam ringen för att få inbyggda appuppdateringar) och gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows-uppdatering .

Och, naturligtvis, kom ihåg att med alla förhandsgranskningsbyggnader finns det kända fel och andra problem. Gå till Microsoft Blog för att se hela changelog.

Om du är en insider, låt oss veta vad du tycker om de senaste byggnaderna när vi närmar oss den slutliga versionen av Creators Update.