Se och följ 2015 NFL Draft på Xbox One

Om du är fan av NFL, fantasyfotboll och det kommande (2015) utkastet, och äger en Xbox One, kanske du vill överväga NFL Draft app på konsolen för att följa händelsen.

Du kan följa många olika aspekter av utkastet, från levande videor av spelarens höjdpunkter, deras statistik, utkast till videor, NFL-kommentatoranalys och mycket mer.

Xbox One-ägare kan använda den nya appen för att följa specifika lag via Draft Tracker och titta på kollegiala spelarehöjdpunkter. Och om du har en Xbox Live-prenumeration kan du också titta på NFL-nätverks live-täckning från 30 april till 2 maj.

NFL Utkast till app för Xbox One

Det första du behöver göra är att ladda ner den nya NFL-enheten på Xbox One-appen.

När du har hämtat appen får du chansen att delta i tävlingar, använda NFLs sociala nätverk, inbädda dig själv i spelarstatistik och mycket mer.

Medan inte alla tekniker eller spelgeeks är i fotboll, finns det gott om människor där ute som anser sig vara fantasifotbollgeeks och vill ha ett bra sätt att hålla koll på allt som händer denna vecka, från och med torsdag.

Om du är är det här ett bra sätt att titta på utkastet och hålla fast vid det genom att knäppa det till sidan av skärmen (om du har en Kinect) medan du gör andra saker som att spela ett spel eller titta på ESPNs täckning till exempel . Väldigt coolt.

">

Observera att det också finns en liknande app för fönster 8 som har mycket av samma typ av information som du kanske vill kolla in. Hämta NFL på Windows 8 app. De är båda gratis.

Observera att om du vill se NFL Network Live hela säsongen behöver du en kabelabonnemang och ett paket som innehåller nätverket.