Använd RSS och Google Reader för att spara tid på Craigslist

Om du köper ett nytt jobb, används bil, mikrovågsugn eller vad som helst, Craigslist kombinerat med Google Reader (eller någon RSS-läsare) kan vara en kraftfull kombinationsruta på grund av en liten sak som heter RSS! Det är en stor tidsbesparare OCH hjälper mig att få exakt de data jag behöver på en centraliserad plats.

Hur man gör planerade inköp på Craigslist utan Craigslist Hassle

1. På Craigslist när du utför en sökning, gå in i kategorin för vad du än söker och utföra sökningen som vanligt.

Söktips:

  • Ange alltid ett minimipris, detta kommer att hålla skräp från att dyka upp och hjälpa dig att undvika "alltför bra att vara sanna" bedrägerier.
  • Markera rutan för bara söktitlar. Många säljare tycker att sökordet bombarderar sina annonser, så den här kontrollen håller bort orelaterad spam.
  • Om du är en budget, ange ett maximalt pris men kom ihåg att du vanligtvis kan förhandla med en säljare för att utarbeta ett lägre pris.

2. När du har utfört en sökning, högerklickaRSS- ikonen längst ner på sidan och välj Kopiera länkplats för Firefox eller Kopiera genväg till Internet Explorer .

2.B. Eventuellt kan du bara KlickaRSS-ikonen längst ner på sidan eller i webbläsarens verktygsfält. Därefter kommer du till fodersidan där du enkelt kan prenumerera med din RSS-läsare eller Kopiera URL-adressen från URL-verktygsfältet.

3. Om du använder Google Reader Klicka på Lägg till en prenumeration och sedan Klistra in RSS-url i rutan och klicka på Lägg till . I andra RSS-läsare ska processen vara väldigt likartad.

4. Som standard är läsaren sannolikt i utvidgad vy; detta gör det svårt för läsaren så låt oss byta till listvy.

Personligen, när jag vill köpa något, gillar jag att prenumerera på flera olika RSS-sökningar från Craigslist och hålla dem i min Google Reader. Sparar mig mycket tid och jag kan spara data i min RSS-läsare om jag någonsin vill gå tillbaka och läsa en lista från det förflutna.

Har du ett bra knep, hack eller verktyg för Craigslist? Skulle älska att höra om det i kommentarerna!