TV Tech RoundUp: Cord Cutter Options

Bild | Scott Swigart

Om du hakar din dator upp till TV: n via HDMI är det inte ett alternativ, eller något du inte är intresserad av, då är ditt mest lönsamma val att få en Media Streaming Device. Här tittar vi på några av de nuvarande toppenheter som ansluter till baksidan av din TV och levererar dina favoritprogram och musik med den traditionella kabelanslutningen. Millioner har redan klippt sladden på sin traditionella kabel-tv-anslutning, har du?

Apple TV ($ 99)

En uppenbar utmanare. Apple TV är Apples satsning på TV-strömmande marknaden. Apple TV låter dig strömma från iTunes, iCloud och AirPlay; och det är allt. Den nya generationen Apple TV tillåter 1080p, men det är begränsat på hur mycket kanaler det kan spela. En jailbreak-lösning cirkulerar internet som möjligen tillåter enheten att strömma från datorn och spela flera kanaler. Bortsett från streaming från din iPhone och andra iOS-enheter, spelar Apple TV Netflix, YouTube, Vimeo och de flesta stora sportnät ut ur rutan. Vår egen Brian Burgess och Steve Krause har använt och skrivit flera tips angående Apple TV.

Boxee Box ($ 180)

Boxee har tusentals kanaler samt möjligheten att strömma nätverksinnehåll på 1080p. Den har en unik fjärrkontroll med ett förenklat gränssnitt på framsidan och ett fullt QWERTY-tangentbord undangömt på baksidan. Dessutom är fjärrkontrollen RF och kräver inte siktlinje att styra som andra som använder IR; tyvärr betyder det inte kompatibelt med många enheter som universell fjärrkontroll. Boxee spelar de flesta filformat. Det ser också regelbundna uppdateringar och allt fler innehållsleverantörer.

Roku 2 XD & XS ($ 70- $ 85)

Roku 2 har kommit långt sedan det är 720p föregångare. Roku 2 erbjuder Hulu Plus, Amazon Video, Crackle, HBO-GO och hundratals andra webbapps och kanaler. alla kan strömma i 1080p (om kanalen stöder den). I XS-versionen kommer fjärrkontrollen med en rörelsessensor som kan användas för att spela spel. Stöder trådlösa eller trådbundna internetanslutningar. Strömning från en PC stöds inte ut ur rutan, men den kan aktiveras med hjälp av kanaler. En av våra egna, Brian Burgess, har skrivit flera handledningar som täcker Roku och Roku 2.

Spelkonsoler ($ 100- $ 400)

Om du äger en nuvarande generations spelkonsol så kan du strömma mest internet och nätverksmedier direkt till det. Både Xbox 360 och PS3 stöder HD-streaming från nätverksbaserade datorer och onlinetjänster som Netflix eller Hulu. Nintendo Wii strömmar också Netflix, men det erbjuder inte full HD och kräver en jailbreak för att få tillgång till innehåll från en nätverksbaserad dator.

Western Digital "WD TV Live Hub" ($ 178)

Western Digital gör inte bara hårddiskar. WD-tv är främst avsedd för teknikentusiaster som vill strömma sina egna nedladdade högkvalitetsformatsmedier till sina tv-apparater. Oavsett om du laddar en MKV-, VOB- eller ISO-fil kan WD-TVen spela upp den. Inkluderat är en intern 1 TB hårddisk och en mängd applikationer som kan strömma från Netflix, Hulu, YouTube och andra online-kanaler. WD-tv kan också fungera som en nätverksserver eller ansluta till andra nätverksservrar för att strömma media. Tyvärr har den ingen inbyggd Wi-Fi-anslutning, men stöder de flesta tredjeparts USB-trådlösa adaptrar.

Sony SMP-N200 ($ 60)

SMP-N200 är Sonys 2: a generationens svar på Apple TV. Den har 1080p videokvalitet och förmågan att strömma 3D HDTV. Inbyggd Wi-Fi och iPhone eller Android-appar för att tillåta fjärrkontroll gör det lättillgängligt. Den stöder DivX och andra format. Det är webbenströmming som rapporteras fungera bättre än deras Sony PS3-motsvarigheter. Även om det rapporteras att det inte är så användarvänligt som vissa skulle vilja, ger sitt stöd av DLNA-innehåll i huvudsak det en riktig konkurrent. Kolla in vår granskning av streaming-enheten.

Google TV:

  • Logitech Revue ($ 79)
    Logitech Revue var den första Google TV-enheten som officiellt lanserades. Med Google TV kan du köra webbprogram och surfa på webben. Tyvärr var enheten en flopp och har blivit avbruten. Men det är fortfarande till salu och något stöds på grund av stor volym av dessa som gjordes. Priset är fenomenalt. Logitech lanserade denna enhet till $ 300 men på grund av konkurrens och bristande intresse sjönk den till 80 dollar. Detta är enheten att få om du letar efter något överkomligt som kan göra mer än en Roku men mindre än WD TV Live Hub.
  • Sony NSZ-GT1 ($ 269)
    NSZ-GT1 är i grunden en avancerad 3D Blu-ray-spelare med Google TV kastad in. Den levereras med ett trevligt tangentbord. Vid $ 269 kostar denna enhet lika mycket som en Playstation 3, men jämförbart är det en helt annan produkt.

En smart TV ($ 500 +)

Samsung har blivit vägen för att producera smarta TV-apparater, men nu har andra tillverkare tagit sig upp. De flesta av dessa TV-apparater har en egen inbyggd appplattform och kan direkt strömma direkt på nätet. Vissa inkluderar Google TV, men jag har läst de som inte är bra för spel eller snabba HD-scener. Det här är förmodligen det prisvärda alternativet om du vill ha en kvalitetsskärm som är större än en 32 "var redo att gaffla ut någonstans från $ 500 till $ 2000.

Modern Blu-ray-spelare ($ 50 +)

Det är 2012, och det betyder att de flesta Blu-ray-spelare har slagit sig tekniskt nog för att kunna köra strömmande appar på egen hand. I området $ 50 finns det flera Blu-ray-spelare som kan köra Netflix, Hulu och andra online-kanaler. Kontrollera bara varje enhet för att vara säker på att den har de tillgängliga kanalerna du letar efter.

Det finns säkert massor av media-streaming-lådor att välja mellan. Vilken medielösning använder du?