Överför foton från Instagram till Flickr

Instagram uppdaterar sina användarvillkor och det är ruffled fjädrarna hos flera användare och i blogosfären. Trots att företaget klargjorde de nya villkoren har flytten lämnat en dålig smak i mängden av många människor, och de letar efter ett alternativ.

Yahoo har nyligen uppgraderat sin Flickr-app till iOS - inklusive fotofilter - och det kan vara en bra passform för dina bilder. Tjänsten Gratis bilder ger ett enkelt sätt att överföra dina foton från Instagram till Flickr.

Använda gratis bilderna

Gå till webbplatsen Gratis bilder och klicka på Logga in med Instagram och ange ditt användarnamn och lösenord. Då måste du logga in på ditt Flickr konto också.

Godkänn sedan gratis bilderna för att få tillgång till ditt konto. Det visar antalet foton som finns på Instagram. Klicka på knappen Free Your Photos och det kommer att starta överföringsprocessen. Tjänsten i hög efterfrågan för närvarande, och hur mycket tid det tar varierar. Om du har ett stort antal bilder kan du få ett meddelande skickat till ditt email när det är klart.

Tjänsten i hög efterfrågan för närvarande, och hur mycket tid det tar varierar. Om du har ett stort antal bilder kan du få ett meddelande skickat till ditt email när det är klart.

När överföringen är klar kontrollerar du ditt Flickr-konto och du får se en mapp med namnet Instagram i din bildflöde med dina foton.

När du har överfört dina foton till Flickr kan du radera ditt Instagram-konto.