Spåra dina skulder med Paycent för Android

God kreditvärdighet är viktig för alla, så spårning och slutligen betalande skulder ingår i en solid finansiell plan. Medan vi kanske inte vill, finns det tillfällen då vi befinner oss i korta pengar och inte har ett val utan att låna från vänner och familj.

Paycent for Android är en ny app som presenterades i förra veckans sammanfattning. Den här appen spårar pengar du lånat och pengar som lånas från dig. Det vackra gränssnittet gör det enkelt att registrera fall av skuld på språng, med enkla kontroller som är lätta att förstå. Betalnings-startskärmen visar det totala beloppet av skulder i fina pappersremsdesigner. Den övre delen visar hur mycket du är skyldig, och den som nedan anger hur mycket du är skyldig. En stor, blå Ny knapp kan tappas för att lägga till fler skulder.

En popup-box kommer att verifiera vilken typ av skuld du lägger till. När det är klart kan du lägga till ett namn, belopp och ett betalningsschema.

För att få en fördelning av skulder, tryck helt enkelt på "Jag är skyldig" eller "Jag är skyldig" -knappar. På nästa sida kan du visa och redigera varje objekt på skuldlistan genom att trycka på och hålla ner ett namn. En popup kommer att erbjuda dig flera alternativ, inklusive att markera skulden som betald eller registrera en delbetalning. För delbetalningar kan du trycka på Rabatt istället för Betalt. Ange det belopp som ska diskonteras och ändringarna ska överföras till skuldlistan.

Om du trycker på Paid kommer objektet korsat från listan och du kan nu rensa det genom att trycka på papperskorgen i det övre högra hörnet.

Paycent stöder några valutor utöver amerikanska dollar och brittiska pund. Standarden vid öppnande av appen är Euro.

Totalt sett är Paycent en visuellt fantastisk app som gör sitt jobb. Även om det kan använda några extra funktioner - som påminnelser för betalningsdatum - levererar den grundläggande funktionalitet i ett bra användargränssnitt.