Det finns fler Google Chromecast Apps där ute än du tror

Google gav utvecklare tillgång till Chromecast SDK i år. Nu börjar allt fler apparater bli överlagda. Men de är inte de enklaste att hitta i Google Play Butik och du kan vara under intrycket, det finns bara några tillgängliga, men det finns mycket mer, och de kan nås enkelt.

När du trycker på knappen för att visa fler appar i Chromecast-appen från Google, ger den dig en lista med cirka 12 appar. Dessa appar är från de så kallade "stora spelarna" i streaming underhållning. Appar som ESPN, Netflix, Hulu Plus, Pandora, HBO Go - visas, och det ger dig intrycket att de är de enda som finns tillgängliga.

Cast Store för Chromecast

Om du vill ha ett enkelt sätt att upptäcka nya appar till Chromecast, kolla in Cast Store för Chromecast. Det är en butik som tillhandahåller olika kategorier av appar som är specifika för användning endast med Chromecast.

Det här är en gratis app som du hämtar till din Android-smartphone eller surfplatta. När det är installerat kan du bläddra bland appar via kategori, användarnas val etc.

Medan det gör det kan du snabbt filtrera de appar som finns tillgängliga med nyheter, appar och spel ... det låter dig även kolla dem som är högst rankade av andra användare och det listar alla nya versioner sedan ditt senaste besök. Det låter dig också filtrera ut resultat mellan gratis och betalade appar.

Jag sprang faktiskt över videostream-appen som jag skrev om igår på den och har mycket mer som jag vill testa ut nu också. Om du letar efter ett sätt att utforska och upptäcka nya och användbara appar för Chromecast är det ett måste installeras.

Det är överlägset det enklaste sättet att hitta nya Chromecast-appar som är värd att installera på din Android-enhet och använder med $ 35-dongeln på din HDTV.

Om du tycker att några appar som du tycker är speciellt roliga och / eller användbara, släpp oss definitivt ett mail eller lämna en kommentar nedan.

Ladda ner Cast Store för Chromecast