TechGroove 31: Krymp inte ditt fönster

T-Mobile tillkännager sin nya kontraktslösa plan för smartphones, Apple möjliggör tvåstegs verifiering för Apple-ID-skivor, Windows 8 Store spricker över 50 000 apps, inbyggda Windows 8 / RT-appar får stora uppdateringar, Windows "Blue" bygga läcker ut, och en värdefull tips till veckan.

Den här veckan går med värd Josh Windisch, Austin Krause, och Brian Burgess diskuterar gåtten i teknik från den senaste veckan. T-mobile erbjuder en ny "kontraktlös" prenumerationsmodell för sina telefoner. Företaget meddelade också att du kommer att kunna få iPhone 5, HTC One och Samsungs Galaxy S3. Den nya planen låter intressant, men det är fortfarande inte en "ren" ingen kontraktsbetald tjänst. Apple nötar upp säkerheten för sina Apple-ID-er genom att integrera tvåstegsverifiering. Apple börjar också komma undan de Skeuomorphic-mönster i appar och den första som förlorar den aspekten av gränssnittet är den uppdaterade Podcasts-appen. Vi försöker fortfarande att hantera frågan om att Google stänger av Google Reader. I Windows 8 / RT-nyheter spricker Windows Store 50 000 apps, men var är de viktiga officiella kärnapparna som alla använder? Med en ljusare anteckning har de inbyggda programmen för Windows 8 och RT blivit uppdaterade med nya funktioner. Nästa iteration av Windows 8 - kod med namnet "Blue" läcker online. Och Austin har ett bra tips för alla användare som oavsiktligt stänger flikar i webbläsaren. Du kan få tillbaka dem med en enkel tangentbordsgenväg.

">

TechGroove 31 Visa noteringar

  • T-Mobile Nya Contractless Smartphone Plans
  • Windows Store sprickar 50 000 Apps
  • Windows Blue läckte över helgen
  • Vilket Google Reader Alternativ ska du använda?
  • Aktivera tvåstegsverifiering för Apple ID
  • Uppdateringar för Windows 8 / RT Mail, Calendar och People Apps

Hur tips på veckan

Öppna öppna flikar med oavsiktligt slutna webbläsare med en enkel tangentbordsgenväg

Kom med oss ​​varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - vanligtvis tisdag eller onsdagskvällar klockan 21:00 PST. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Eller för högkvalitativ ljudversion kan du prenumerera gratis via iTunes och Stitcher Radio.

">