TechGroove 30: Vad tänkte de på?

Google Reader avlivas den 1 juli, Feedly, Flipboard, Outlook, Zite och mycket mer är bra alternativ. Samsung Galaxy S4-meddelandet, Samsung tillkännager en smartwatch i utveckling, Sony har faktiskt en smartwatch redan, Microsoft rullar ut Service Pack 1 till alla Windows 7-användare via Windows Update och hur tipset i veckan.

Den här veckan går med värd Josh Windisch, och Brian Burgess, chefredaktör för , när vi pratar om att Google Reader blir dödad och vad är några bra alternativ. Kollar du på Samsung Galaxy 4-presentationen? Vad i helvete var det där? Samsung meddelar också en smartwatch som de har i utveckling. Sony har haft ett smartwatch ute för det gångna året? Wow, vem visste? Microsoft rullar ut Windows 7 Service Pack 1 till alla hemmabrukare via automatiska uppdateringar. Det slutar också stöd för RTM-versionen av Windows 7. Vi diskuterar också om iOS-enheter ska ha ett filsystem. Och den här veckan har vi två hur du tipsar veckan om att importera din Google Reader-data till Outlook, och Josh berättar hur du återställer din iPhone-startsida till standardinställningar.

">

TechGroove Visa anteckningar:

  • Google Reader Stäng av, exportera och spara dina RSS-flöden
  • 500 000 Google Reader-användare byter till Feedly
  • Samsung VP verifierar att bygga en Smartwatch
  • Sony erbjuder redan en Smartwatch- och uppdateringsprogram
  • Windows 7 Service Pack 1 rullar ut via automatiska uppdateringar
  • Samsung Galaxy S4 meddelades under hemsk livepresentation

Hur tips på veckan

Importera dina Google Reader-flöden till Microsoft Outlook

Återställ din iPhone eller iPad startskärm

Kom med oss ​​varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - vanligtvis tisdag eller onsdagskvällar klockan 21:00 PST. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Du kan också prenumerera på ljudversionen på iTunes och Stitcher Radio.

">