AT & T Smartphone Köpguide

Timing Guide

Med den senaste versionen av Galaxy S2 och iPhone 4S har AT & T ett starkt utbud av smartphones. De nu ryktade AT & T-telefonerna är inte tillräckligt nära för att frigöra eller imponerande nog att förtjänar att hålla ut för att köpa. En sak att komma ihåg är dock att AT & T rullar ut LTE till fler städer 2012, så om du vill ha den bästa 4G-tjänsten och bo i ett planerat utbyggnadsområde, kan du vänta tills de erbjuder LTE-smartphones. Det kan ta ett tag eftersom inga LTE-smartphones ännu har blivit officiellt tillkännagivna.

AT & T Smartphones

Första valet: Samsung Galaxy S2 ($ 199; 16GB)

Samsung lanserade sina Galaxy S2-telefoner i Europa och Asien till hög fanfare tidigare i år. Även om det har gått sex månader för att nå USA, är AT & T: s Galaxy S2 fortfarande överst på smartphone-marknaden. Den kan prata med Samsungs bästa dual-core 1.2 GHz Exynos-processor, 1 GB RAM och en vacker 4, 3-tums Super AMOLED Plus-skärm. 480 × 800-upplösningen är inte så hög som vi skulle vilja, men skärmens skärpa och ljusstyrka utgör alla problem som vi har. Dess 8-megapixelkamera tar bra bilder, vilket ger iPhone 4S-kameran en nära konkurrent. En annan höjdpunkt i den här telefonen är dess tunnhet: .35 tum. Det är 0, 02 tum tunnare än iPhone 4S. Den här telefonen är snygg, vacker och en glädje att använda.

Andra valet: Apple iPhone 4S ($ 199, $ 299, $ 399; 16GB, 32GB, 64GB)

Apple iPhone 4S är en utmärkt telefon för Apple-entusiaster. Förpackad med en dubbelkärnig 1 GHz-processor, en 8-megapixelkamera med bästa klass och den nya Siri-röstassistenten. Den fungerar som en daglig arbetshäst. Den körs iOS5 med sin stora förbättring för att hålla telefonen synkroniserad med sina molneservrar. Denna hårdvaruuppgradering är emellertid inte revolutionerande. Den håller den lilla 3, 5-tumsskärmen som inte längre verkar lämplig jämfört med konkurrenterna. Det saknar också en 4G-radio, även om det här är mindre av ett problem på AT & Ts fråga-märkt "4G" HSPA + -nätverk. Vi har detaljerat både vår spänning och besvikelse med iPhone 4S-telefonen här. IPhone 4S är en ganska annan telefon än Galaxy S2 och vår rekommendation är att gå in i din lokala butik och hålla dem båda i dina händer. Antingen kommer ett bra val, så det här beslutet kommer ner till formfaktor och om du redan har investerat i iOS eller Android.

Budgetval: Motorola Atrix 2 ($ 99; 10GB)
Motorola tog CES 2011 med storm med Atrix och dess bärbara dockningsutrustning. Trots den starka starten och inledningsvis positiva recensioner plågades telefonen med tidiga buggar och kundklagomål. Motorola har kommit tillbaka med Atrix 2, en relativt liten uppgradering från sin föregångare. Den har fortfarande en 1 GHz-processor (om än nu OMAP snarare än Tegra), 1 GB RAM, 8 megapixel kamera och en 4, 3-tums qHD-skärm (nu utan PenTile pixelarrangemang). Med dessa förbättringar och ett startpris på $ 99 borde Atrix 2 stå högst på en kort lista för den budgetmedvetna köparen.

Kommande telefoner

HTC Holiday

De mest spännande rykten som kommer ut från AT & T är de som gäller deras kommande LTE-enheter. Vi känner inte att AT & T: s LTE-nätverk är utvecklat nog för att göra dem värda att vänta på, men om du är inställd på en LTE-enhet, är HTC Holiday utformning till ett bra val. Det kommer att ha en dual-core 1.2 GHz-processor, 4, 5-tums qHD-skärm, 1 GB RAM, en 8 megapixel kamera och en 1, 3-megapixel framåtvänd kamera. Trots att det ännu inte finns något släppdatum, ser vi fram emot att få händerna på den här telefonen och testa ut AT & T: s LTE-nätverk.

(bild via BGR, specifikationer via Engadget)

Samsung Captivate Glide

Om du älskar att skriva på ett fysiskt tangentbord kan Captivate Glide vara för dig. Den kommer att ha en dual-core 1Ghz Tegra 2-processor, 1 GB RAM och en WVGA 4-tums Super AMOLED-skärm. Dess 8 megapixelkamera kommer att kunna spela upp video på 1080p - vilket gör den till den perfekta smarttelefonen för dem som älskar att skriva och ta HD-video samtidigt.

Källa: AT & T Press Release

Nexus Prime / Galaxy Nexus

Google och Samsung meddelade nyligen både en LTE och HSPA + -version av Galaxy Nexus. Telefonen har en dual-core 1, 2 GHz OMAP 4460 processor, 1 GB RAM, en 8 megapixel kamera och en 4, 65 tums 720p AMOLED HD-skärm. Det kör också Googles senaste version av Android - Ice Cream Sandwich (4.0). Även om det inte finns några specifika rykten om Galaxy Nexus som kommer till AT & T måste de ha en ICS-smartphone i planerna någon gång snart, och Galaxy Nexus skulle inte vara ett dåligt val.