Stream musik från din iPod Touch till Xbox 360

Om du är en ny användare av Xbox 360 och har en iPhone eller iPod touch kan du strömma musik från din iDevice till Xbox. Det här är ett snyggt trick och det strömmar musik trådlöst snabbare än att strömma från Windows 7 Media Center till din Xbox 360.

Först måste du hämta och installera AirMusic-appen på din iDevice. Appen är $ 2, 99 - men väl värt priset för hur bra det fungerar.

När du har startat det för första gången söker AirMusic i ditt musikbibliotek på enheten. Du får också meddelandet att du fortfarande kan spela musik, du kan inte lägga appen i bakgrunden i mer än 10 minuter eller låsa skärmen manuellt. Tryck på OK.

Då ser du följande skärm. Slå inte på den ännu.

Kör sedan på din Xbox 360 och navigera till Musik >> Mina musikapps på instrumentpanelen.

Markera sedan Music Player-plattan.

Skärmen Välj källa kommer upp. Vid denna tidpunkt ser du inte din iPod touch eller iPhone än.

Ta tag i din iDevice och sätt på AirMusic-appen. Det kommer att börja hitta enheter på ditt nätverk som det kan ansluta till, inklusive en Sony Playstation - om du har en, Xbox 360 och andra DLNA-enheter (Digital Living Network Alliance) du har.

Ge det en stund att göra anslutningen och gå tillbaka till skärmen Välj källa på din Xbox. Du får se AirMusic och namnet på din iDevice.

Fortsätt och välj det. Du ser all musik på din enhet kategoriserad som album, artister, sparade spellistor, sånger och genrer.

Gå igenom och välj vad du vill spela och där går du! Ditt iDevice-musikbibliotek spelar över din WiFi till din Xbox.

Det finns inställningar som du kan konfigurera för att låta dig anpassa hur AirMusic beter sig. Det kostar bara dig $ 2, 99 för AirMusic-appen, och du kommer att strömma din iDevice-musiksamling till din Xbox 360 på nolltid. Och ingen jailbreaking krävs.

En sak att komma ihåg med att använda AirMusic under längre tid kommer att dränera batteriet snabbare. Men du kan alltid ansluta den till datorn eller dockningsstationen så att batteriet blir laddat upp. Det här är så coolt!