Ledsen Insiders, No New Windows 10 Preview Uppdatera denna vecka

Är du en Windows Insider i Fast Ring och längtar efter nästa byggnad som har kommit i snabb takt? Tyvärr kommer du inte att se en den här veckan.

Enligt chefen för Windows Insider-programmet lade Gabe Aul nyheterna igår på Twitter. Uppenbarligen har utvecklarteamet behandlat en bugg och bestämt sig för att inte lägga ut den till medlemmarna i Fast-ringen.

Vi har jagat ner en knepig krasch i båda. Har det sorterat nu, men kommer att ta en ny byggnad och tid att röra sig genom interna ringar.

- Gabriel Aul (@GabeAul) 4 maj 2016

Den aktuella Insider-förhandsgranskningsversionen är Build 14332 och släpptes förra veckan. Om du är i långsam ringen får du fortfarande den versionen, den här veckan.

Microsoft flyttar ganska snabbt med att lägga ut förhandsgranskningsbyggnader av vad som kommer att kallas Windows 10 Anniversary Update nästan varje vecka nyligen. Det här är vettigt eftersom den slutliga utgåvan ska vara klar på eller runt det faktiska ettårsjubileumsdagen den 29 juli 2015.

De två Insider-förhandsgranskningarna bygger som ger oss den bästa uppfattningen om vad vi kan förvänta oss i nästa stora uppdatering är Build 14316 som inkluderade en mängd nya funktioner, inklusive inhemska Bach på Ubuntu i Windows (för dev och IT-näten) och en cool ny mörk Alternativ för anpassning av läge.

Det följdes noga av Build 14328, som också lade till ett ton av nya funktioner och märkbara förändringar av användargränssnittet. En av dem är en ny funktion för Microsoft Surface och andra touch-aktiverade Windows 10-enheter som kallas Windows Ink.

Den goda nyheten om detta är vi vet säkert det finns inte en ny byggnad som kommer. Så fortsätt att testa den bygg du har nu, skicka feedback, och förhoppningsvis nästa vecka Insiders kommer att få nästa förhandsgranskning av Windows 10 Anniversary Update.