Slack Windows Desktop App får flera uppdateringar

Slack är en extremt populär meddelande- och samarbetsplattform för lag som fortsätter att växa. Vi använder det här för vårt team och har varit ganska nöjda med det. Det har förbättrat vår kommunikation och produktivitet.

Förra månaden har den lagt till möjligheten att lägga till dina Skype-kontakter till ditt Slack-team. I veckan har företaget uppdaterat Windows Desktop-appen med anmälningsförbättringar för Windows 10, Magic inloggnings länkar (tidigare en mobilfunktion) och mycket mer.

Slack 2.0 Windows Desktop App-uppdateringar

Flera av de nya förbättringarna till Slack 2.0 Windows desktop app innehåller flera anmälnings tweaks (speciellt för Windows 10). Här är en titt på release Slack 2.0 release noterna:

  • Vi märker nu aktivitetsfältikonen utöver ikonen i facket, i vår fortsatta strävan att se till att du aldrig missar en anmälan. Och som en bonus, om du har ställt fönstret till "Alltid" flash på meddelanden, behåller vi appen i aktivitetsfältet även när fönstret är stängt. Alltid .
  • Magiska inloggningslänkar, länge en välsignelse för mobila användare, kan nu skickas från skrivbordet. Om du någonsin har ansträngt sig för att komma ihåg ditt lösenord eller om du bara gillar att känna dig wizardly, så är det här för dig.
  • Vi har lagt till animeringar när du laddar, loggar in i ett lag eller omarrangörar lag, för smörjiga smidiga övergångar.
  • "Men jag vill inte ha mina nedladdningar i mappen Downloads!" Inget problem. En rush och en push (eller: en öppning av Slack prefs och ett val av avancerade alternativ) och möjligheten att välja ditt favoriserade mål för nedladdade filer är din.
  • I ett försök att städa upp, raderar vi nu meddelanden från Action Center på Windows 10! När du byter lag raderar vi ut meddelandena för det laget. (Älska det? Hata det? Låt oss veta!)
  • Nedladdningar i appen har omformats och bör vara 41% mer tillförlitliga.
  • Om du håller på med för många lag är det dags att släppa taget. Och att logga ut från sidofältet, som har ett nytt högerklick-menyalternativ.
  • Återuppbyggd från magen upp, bör den här utgåvan visa prestandaförbättringar över hela linjen, och den lag som några personer såg när man skrev in meddelandeposten har ... varit ... vänta på den ... förbannade.
  • Några förbättringar för att minska antalet antivirusleverantörer som felaktigt upptäcker appen. Ingen gillar att vara falsk anklagad.

För att få tag i den uppdaterade versionen, starta Slack och gå till Hjälp> Sök efter uppdateringar och ladda ner uppdateringen. Eller du kan ladda ner hela appen här.

När du hämtar ett objekt från en lagmedlem behöver du inte längre använda mappen Downloads på den lokala enheten. Du kan välja en plats som fungerar bäst för dig. Denna funktion är något jag personligen har väntat på att se.

Slack 2.0 (Call me Maybe) är en stor uppdatering som innehåller flera nya funktioner och är värd att ta tag i genast. Om ditt team använder Slack för samarbete, låt oss veta vad du tycker om den här nya uppdateringen i kommentarerna nedan.