Webbsida Nyheter och meddelanden:

I helgen gjorde jag några betydande uppgraderingar till . Allt utom en bör vara osynlig för läsarna. Om någon märker något "roligt" beteende på sajten, vänligen meddela mig ASAP antingen här i forumet.

uppdateringar:

1) Den första förändringen i helgen var att skära över från SEO Titel Tags till Allt i en SEO Pack. Att detta är en stor bidragsyter till den övergripande webbplatsens SEO, var ganska stor. Även om SEO Title Tags har fungerat bra i flera år nu tror jag att jag får mer SEO-fördelar från allt i ett SEO-paket. Tiden får avgöra.

Skärningen var ganska smärtfri. Testet förbrukades dock mest tid. Den enda sak som saknas från allt i ett är möjligheten att anpassa titeletiketterna för alla andra. URL på webbplatsen samt kategorisidorna. Eftersom jag inte tillåter indexering på kategorisidorna var det ingen förlust. Den roliga saken är två timmar efter att jag installerat det nya pluginet, en ny version av allt i en SEO Pack släpptes (1.4.7.4.) Om någon försöker migrera så här rekommenderar jag starkt att säkerhetskopiera deras system först. Jag stötte på ett problem där flera kategorier raderades (fortfarande inte vet hur det hände) vilket naturligtvis ändrade mina webbadresser till flera artiklar.

2) Den andra ändringen till webbplatsen var installationen av WP Super Cache. Eftersom webbplatsens popularitet har ökat, så har belastningen på min backend-databas. Under de närmaste veckorna ser jag fram emot att snappa några mätvärden för att se hur Caching påverkar mySQL-backend. Återigen bör detta vara en osynlig förändring för alla våra läsare, så det här är mer av ett FYI.

3) Sist men inte minst har jag bestämt mig för att lägga till lite mer funktionalitet i kommentarsystemet på huvudsidan och här på min blogg genom att implementera WordPress Threaded Comments. Det är användbart för att hålla reda på en konversation och svara på enskilda kommentarer eller frågor. Och försök alltid att hålla frågorna till ett minimum i avsnittet Kommentar. Istället lämnar du huvuddelen av de tekniska frågorna (eller livet i allmänhet) i vårt fria Community Tech Support Forum. På så sätt kan andra groovy läsare svara på dina frågor. Plus är forumet perfekt för att hålla reda på frågor och konversationer. Tyvärr märker jag inte alltid en ny kommentar.

Det slutar detta speciella meddelande. Vänligen gärna tillbaka till din groovy läsning!