Visa / Dölj navigationsrutan i Windows Live Photo Gallery 2011

Okej, det här är väldigt enkelt, men jag kände mig tvungen att skicka den efter att ha spenderat 15 minuter i mitt hår och försökte ta reda på hur man visar navigationsfönstret i Windows Live Photo Gallery 2011 efter att ha gömt det. Det finns inget alternativ att visa / dölja navigationsfönstret i Windows Live Fotogalleri i Visa-bandet, och det är inte heller Google som kommit överens om att hjälpa dig att ta tillbaka navigationsfönstret om du klumpigt har gömt det utan att veta hur.

Så här är det:

För att dölja navigationsrutan i Windows Live Photo Gallery, som jag upptäckte av misstag, måste du klicka på den här nästan osynliga blå pilen som bara visas när du svävar nära kanten av navigationsfönstret.

För att visa navigationsfönstret i Windows Live Photo Gallery ( och andra program som har navigeringspaneler så här ) måste du återigen hitta den här lilla blå pilen som du förmodligen inte visste existerade i första hand och klicka på den.

Medan jag befann mig här upptäckte jag också att du kunde ändra storlek på navigationsfönstret genom att klicka och dra i fältet som visas bredvid pilen. Den lyser i blått när du musen över den.

Så jag hoppas om någon annan någonsin befuddled av samma fråga som jag var, så hjälper det dig att fixa det snabbt. Jag antar att omformning eller döljning av navigationsfönstret kan vara till stor hjälp om du har en liten skärm, men jag önskar bara att någon skulle ha givit mig lite mer riktning om hur man tar tillbaka det!