Skicka groovy meddelanden med den fria tjänsten FunMail

Snubblar över något nytt, original och användbart sker inte mycket ofta på Internet längre (åtminstone inte för mig) . Twitter det här, Facebook eller Apple, etc etc etc ... Därför är jag glada över att prata om något nytt jag hittade den här veckan, som egentligen är original, användbar och ... FUN !

FunMail är en gratis plattform för visuella meddelanden för de flesta större tjänster och mobiltelefoner. Va? Okej, helt enkelt, med hjälp av en av de gratis tjänsterna gör du ett meddelande för någon / någonting och och FunMail kommer skapa ett 100% original visuellt meddelande som inte bara inkluderar din text / meddelande utan också ett foto som går längs med sammanhanget / temat för ditt meddelande. MYCKET GROOVY!

Låt oss ta en titt på ett exempel:

Du laddar bara ner FunMail iPhone App och använder den för att skicka någon text: " Vakna! Låt oss ta tag i frukost! "FunMail App analyserar ditt meddelande och ger dig en lista med bilder att välja mellan. Om du inte gillar den första FunMailen klickar du bara på pilen tills du hittar en du gillar.

I mitt exempel var jag tvungen att rulla omkring 3 eller 4 gånger innan jag hittade den perfekta FunMail-bilden som matchade det humör jag var i vilket är vad jag tycker är groovy.

Även om du skriver samma meddelande till någon (fru? Man?) Varje dag, kan du fortfarande göra FunMail-originalet. Ja det är inte groovy!

Hur fungerar det?

Självklart har FunMail en del hemlig sås bakom kulisserna, men processen är ganska rakt fram i förhållande till FunMail Message Templates. Om du har tid eller vill bli en bidragsgivare, är det allt i en välskriven "Lär repen" PDF på FunMail-webbplatsen.

Sammanfattningsvis skapas meddelandemallarna med hjälp av verktyget FunMail Template Online Design. När du har laddat upp bilder taggar du bilder / foton som gör att de kan användas när särskilda ord eller fraser används i ett FunMail-meddelande. När taggen tagits använder konstruktören verktyget för att tilldela platsen för din text och tada, en ny mall är redo att användas av FunMail-användare!

Jag är säker på att det här är en grov förenkling av den övergripande processen, men det är nog mer detaljer än vad du verkligen bryr dig om. Förhoppningsvis har du redan slutat läsa denna recension och du spelar redan med verktyget!

För att komma igång, klicka bara på webbplatsen - http://funmail.com och skriv ett snabbt meddelande. Det kommer att skapa en ny FunMail och ge dig en känsla för hur tjänsten fungerar. Om du gillar det, föreslår jag iPhone eller FaceBook App. Twitter integrationen ... är inte lika kul som att det inte går att visa bilder i Twitter-uppdateringar, men bara en länk till din FunMail kommer att läggas ut.

Uppdatering - 4/25/2010
De bra människor över på FunMail har kontaktat mig för att meddela mig att en HUGE uppdatering kommer till deras tjänst de närmaste veckorna! Här är några av de nya funktionerna som kommer att inkluderas:
1. Appen kommer nu vara tillgänglig för iPod Touch
2. Användare kan nu bara skicka ett vanligt textmeddelande samt ett bildmeddelande
3. Användarna kommer att kunna göra ett direkt svar.

Uppenbarligen har uppdateringen redan skickats till Apple App Store, så det är bara en fråga om tid.

Har du spelat med FunMail innan? Vad tror du? Känner du till något annat verktyg som FunMail vi borde granska? Släpp en anteckning i kommentaren nedan!