Scope Beta för Android hanterar flera sociala nätverk

Att hålla reda på alla dina sociala medier konton tar en medveten ansträngning. När du har många mobilappar installerade på din Android-enhet är chansen att de bara kan sitta på din startsida eller applåda nästan orörd. Scope Beta är ett sätt att se alla dina Facebook, Instagram, Twitter, Foursquare och Tumblr-flöden i en enhetlig ström. Den här appen är överlägset den enda i sitt slag som ger bästa möjliga användarupplevelse för Android.

Omfattning Användargränssnitt på Android

Till att börja med erbjuder appen många sätt att visa dina flöden. Du kan visa dem alla i en ström, eller filtrera den för att se specifikt innehåll som foton, videoklipp och incheckningar. Allt matar är det ultimata fågelperspektivet på, ja, allting. Se alla dina vänner eller kontakter från alla dina sociala nätverk. Det finns en liten ikon högst upp till höger om varje matningsartikel för att ange vilken tjänst den kommer från (liten fågellogotyp för Twitter, bokstaven F för Facebook etc.) Om du vill filtrera matar härifrån finns det en fin cirkelknapp på det övre högra hörnet som faller ner och låter dig välja en tjänst.

Du får bara de tjänster som anges på huvudskärmen när du har konfigurerat dina konton. För att göra detta måste du rulla ner och trycka på Inställning och sedan lägga till / redigera sociala nätverk.

För dem som har mer än ett Twitter-konto måste du välja en enda eftersom appen inte tillåter flera Twitter-konton.

För att posta en uppdatering behöver du bara trycka på den röda plusknappen i nedre vänstra hörnet och välja en posttyp. Den blå pilknappen motsatt av den visar lådan för att applicera specifika filter för den aktuella strömmen.

Omfattning Prestanda

Jag kan inte se dina flöden med den här appen, det är en bättre upplevelse än den officiella appen, speciellt Facebook. Bilderna är stora och klara, texten är snygg och snygg inryckt och lastningstiden är mycket snabbare. Det kan ta några extra sekunder när det laddas för första gången, eller när du lägger till ett nytt konto, men det är den enda väntetiden du kommer att uppleva.

Ytterligare egenskaper

Den stumma funktionen är förmodligen en av de bästa bland de många funktionerna i den här appen. Mute gör exakt vad det säger - det döljer inlägg från specifika användare och applikationer. En liknande funktion som Zip i Tweetcaster och Hide-knappen i Facebook-webben, är ett bra sätt att anpassa dina nyhetsflöden.

Push-meddelanden kan konfigureras så att du får popup-fönster i statusfältet. Intervaller börjar vid 15 minuter och uppåt, eller du kan ställa in det manuellt. Meddelanden visas på din statusfält, men tyvärr anger inte vilken tjänst det är för - du måste öppna appen och kolla sidan Meddelanden för att se det säkert.

Omfattning Beta låter dig också se animerade GIF avatarer (som i Twitter), låter dig spara inlägg för att skicka senare och posta incheckningar för Foursquare och Facebook.

Den här appen är en bra go-to app för att kontrollera alla dina sociala nätverkskonton och se till att du inte saknar något. Hittills är det den snabbaste och mest användbara app jag någonsin har använt. Det kan fortfarande behöva lite förbättring i vissa aspekter - till exempel överflödiga funktioner som kan vara lite mer strömlinjeformade - men det förändrar inte det faktum att det är överlägset en utmärkt socialt nätverkande app.