Scanner Pro - Apple App Store Gratis app i veckan

Apple valde denna vecka Scanner Pro som sin veckans app. Normalt $ 6, 99 kommer appen att vara ledig i App Store till tisdag den 7 januari. Klicka här för att ladda ner den från Apple Store.

Appen är avsedd att ersätta stora, skrymmande skrivbordsskannrar med din mobila enhet. Dess främsta funktioner inkluderar:

  • Skanna dokument och kvitton till PDF-filer
  • Bearbeta bilder med automatisk kantdetektering
  • Granskning i realtid (vad det än betyder ...)
  • E-post eller skriva ut skannade dokument (jag använde e-postfunktionen nedan. Mycket smidig).
  • Ladda upp skanningar till online-lagring, inklusive Dropbox, Evernote, Google Drive eller iCloud som synkroniseras över alla dina iDevices.

Idag har jag laddat ner och testat skanning och e-postfunktioner på ett kvitto. Jag verkar alltid förlora rätten före skattesäsongen ... Det ser ut att jag kanske har hittat min nya favoritapp tack vare Apple. Här är några skärmdumpar som bör ge dig en bra bild av hur det fungerar.

Scanner Pro Skärmdump Review

Börja med att hitta något du behöver skanna. Jag ska skanna en kvitto från en ny donation till en lokal välgörenhet. Appen upptäckte automatiskt kanterna på det dokument jag skannade vilket var väldigt groovy.

När du har tagit bilden kan du lämna den som-eller ändra den till svartvitt eller gråskala.

När du har skannat kan du maila det, spara det till din kamerarulle, ladda upp det till dropbox eller annan tjänst och till och med faxa det.

Obs! När jag försökte faxa bilden till mitt hemfax i Seattle var avgiften $ 0, 99. Så den delen av appen är inte ledig.

I testningen mailade jag skanningen till mig själv och den kom inom sekunder med perfekt klarhet. Sammantaget är jag väldigt glad med enkelheten och kostnaden ... av den här nya appen och hur det kommer att påverka hur jag skannar och lagrar kvitton och dokument. Det övergripande systemet är inte så automatiserat som en professionell lösning från snabba kvitton. Scanner Pro är dock gratis (åtminstone till tisdag) och alla har en mobil ... vilket gör detta till ett mycket giltigt alternativ.