Samsung Galaxy S2 kommer till USA

Samsung fortsätter att imponera med utgåvan av sin senaste avancerade smartphone i hela Europa, Galaxy S2. Denna andra generationens Galaxy S-telefon rapports en dual-core processor, och är en av de första tillgängliga telefonerna för att göra det. Kunder i Storbritannien och några andra västeuropeiska länder rockar redan den nya enheten, men Samsung har ännu inte bekräftat ett utgivningsdatum för USA, men trots att det saknas ett datum för utgivande, vet vi några andra detaljer tillsammans med anledningen till att USA: s lansering försenas.

Liksom lanseringen av den ursprungliga Galaxy S har Samsung arbetat upp en annan branding-affär med amerikanska flygbolag. Efter den enorma huvudvärk som transponerade från märkningen av originalet, är det ganska överraskande att Samsung skulle gå den här vägen igen; om inte självklart är deras hand tvingad av transportörerna själva. PocketNow plockade upp på spåret från en tillbehörstillverkare som oavsiktligt läckte märkesnamnens namn tidigt.

Modellerna är följande:

  • AT & T - Samsung Attain
  • Verizon - Samsung Funktion
  • Sprint - Samsung Inom

Inget ord ännu om huruvida en T-Mobile-variant bekräftas eller nekas, men Samsung kan hålla fast vid det istället för AT & T-förvärvet av T-Mobile.

Även om vi inte vet när telefonen kommer, åtminstone nu vet vi att den kommer och inom året. Vid denna tidpunkt uppskattas att telefonen kommer att anlända till USA någon gång i höst eller vinter. Håll dig uppdaterad på utgivningsdatum!

Samsung Galaxy S2 Specifikationer

processor Dual Core 1.2 GHz dual-core Exynos GT-i9100
eller
Dual Core 1.2 GHz nVidia Tegra 2 GT-i9103
GPU (videoprocessor) ARM Mali-400 MP
eller
GeForce ULP
Visa 4, 3 "WVGA Super AmoLED Plus
Minne 16GB eller 32GB varianter
MicroSD upp till 32 GB
Kamera 8MP autofokus med blixt. 2MP front-face kamera
Externa portar MicroUSB, 3, 5 mm hörlursuttag
Videoinspelning 1080p @ 30fps
Android-plattformen Pepparkaka (3.0)
Batteri 1650 mAh
Lokal anslutning Wi-Fi a / b / g / n. BlueTooth 3.0, USB 2.0