Samsung Galaxy Note på AT & T den 19 februari

Måste vara den tiden på året för meddelanden som operatörer kämpar för att hålla konsumenternas intresse med nya enhetskommunikationer. Efter att Sprint kom fram med den helt nya, billiga ZTE Optik, levererar AT & T en av de mest eftertraktade mobila enheterna för tillfället. Jag pratar självklart om Samsung Galaxy Note.

Och AT & T har all anledning att förvänta sig en seriös framgång, eftersom Samsung hade skickat inte mindre än 1 miljon enheter till slutet av december.

AT & T kommer att sälja 4G / LTE-versionen (jag fick händerna på den europeiska, och jag kan säga att det är en bra enhet om du inte behöver din smartphone för att vara väldigt liten). Om du inte vet (vilket är ganska mycket omöjligt, eftersom det är en av de hetaste smartphonesna för tillfället), är Galaxy Note-höjdpunkten en skarp 5, 3 tums Super AMOLED-skärm, med en upplösning på 800 x 1280 pixlar. Och bland annat packas den med en 1, 4 GHz processor med dubbla kärnor.

Enligt meddelandet kommer AT & T att sälja Galaxy Note för 299, 99 USD med en 2-årig prenumeration. Samma meddelande säger att 2-årsplanen är nödvändig, så smartphone / tabletthybrid kommer sannolikt att vara otillgänglig utan det, vilket är synd

Hur som helst, om du vill ha en, kan du redan förbeställa den här.