Samsung Galaxy Note II på T-Mobile i kommande veckor

T-Mobile har meddelat att Samsungs senaste "phablet", Samsung Galaxy Note II, kommer till nätoperatören i höst. Det finns även ett läckt utgivningsdatum.

Ett pressmeddelande från bolaget säger att hybriden tabletter-smarttelefon kommer att ingå i operatörens apparatserie. I pressmeddelandet anges inte ett utgivningsdatum. Det säger bara att det kommer att finnas tillgängligt under de närmaste veckorna.

Och det har också några bra nyheter för dem som vill matcha det med sina kläder - en Titanium Gray och en Marble White-version kommer båda att vara tillgängliga. T-Mobile-användare har en annan anledning att vara glad om de köper Galaxy Note II - ett exklusivt racing spel kommer att finnas tillgängligt på enheterna, och tre nivåer kommer att vara gratis.

Den inofficiella T-Mobile bloggen TmoNews verkar ha sin hand på ett internt dokument från företaget som ger ett exakt utgivningsdatum den 24 oktober. Det är samma dag Samsung har en stor lanseringshändelse som planeras i New York City.

Inga prisuppgifter har meddelats ännu. Om du befinner dig i ett av nätverken, frukta inte - en rapport från förra månaden säger att telefonen kommer att finnas tillgänglig på alla större operatörer.

Å andra sidan, om du letar efter en bra smartphone på den billiga just nu, har Amazon Wireless ett bra erbjudande att få en anständig telefon för ett öre.