Populära kvalitetsapplikationer tillgängliga gratis för att fira Apples App Store femte årsdagen (uppdatering)

Som firande av App Store 5 års jubileum ger Apple bort en handfull apps gratis! Några av de tillgängliga apparna just nu också. Det är väldigt coolt, för många av dessa kostar vanligtvis en bra summa pengar. Till exempel, Traktor DJ, som vi håller på att granska, är 20 dollar.

Också fria just nu är Barefoot World Atlas, Dag One (en dagbok / dagbok), hur man lagar allt, över, Traktor DJ (normalt $ 19, 99), Badland, Infinity Blade II (extremt populärt spel), Superbothers: Sword and Sworcery EP, Tiny Wings, och Disneys populära spel Where's My Water ?.

Alla dessa är topprankade appar och alla är väldigt populära. Ingen av dem är verkligen bortkastade saker på något sätt.

Det är värt att åtminstone kolla in appar och ladda ner en handfull om inte alla av dem. Heck, de är gratis! Se bara till att du har tillräckligt med lagringsutrymme på din iOS-enhet innan du går ner och hämtar dem alla. Faktum är att det här kan vara en bra tid att gå igenom alla dina appar och radera dem du aldrig använder.

Om du inte gillar något av dessa gratis erbjudanden är det ingen stor förlust. Som sagt är det svårt att inte åtminstone några av dessa. De är alla välgjorda.

Bara gå över till App Store på din enhet eller i iTunes på din dator och kolla in de speciella 5 år i App Store-bannern längst upp.

Vilka appar kommer du att snaga när de är gratis? Lämna en kommentar och låt oss veta hur du gillar dem!

Uppdatering: Electronic Arts har också lagt till en massa spel till den fria uppspelningen: Dead Space, Mirror's Edge, Flight Control och The Sims: Medeltida är alla gratis just nu i både iPhone och iPad versioner.

(Kredit: VR-zon)