PAC-MAN Vänner: Apple App Store Gratis app i veckan

Den här veckan valde redaktörerna på Apple Apple PAC-MAN Friends-appen som en gratis app i veckan för iPhone, iPod och iPad. Den kostnadsfria appen har lutskontroll, näthinnans stöd och 95 nivåer av spel. Trots att den fria appen i veckan, har dussintals recensioner jag blivit genom att klaga på köp i app samt annonser mellan nivåer. Lät lite skiss till mig så jag hoppade över att ladda ner den för mina enheter.

Eventuellt ett skepp för den här veckan .... men då är gratis fri. Du kan alltid kolla upp det och blåsa bort det om du inte gillar det.

iTunes-beskrivning

PAC-MAN Friends är ett nytt, originellt, snabbt tempo spel med klassiska PAC-MAN karaktärer! Med enkla lutningskontroller kan man manövrera PAC-MAN genom progressivt utmanande labyrinter för att rädda sina vänner från Ghosts Castle!

Styra av Blinky, ledare av gänget, tillsammans med hans ghosts Pinky, Inky och Clyde och alla nya hinder eller du kommer att förlora ett liv. Ta tag i de blinkande Power Pelletsna för att tillfälligt vända borden och krossa de pesky spökena! Hitta och munch frukt för stora poäng!

Lås upp nya vänner! Med krafter som osynlighet mot spöken, väggkrasch och belysning har varje vän en unik förmåga att hjälpa PAC-MAN på sin resa!

Om spökena fångar dig, använd körsbär för att spara PAC-MAN eller hans vänner och fortsätt åtgärden! Använd långsam tid för att ge dig kanten och få den snabbaste tiden!

Du kan utforska 95 nivåer i 6 världar och låsa upp 9 unikt drivna vänner. Hours of light-hearted, roligt äventyr ligger framåt! Utmana dina vänner! Samla nycklar och frukt för att låsa upp nästa episod och utforska världen av PAC-MAN Friends.

• 95 steg för alla nya utmaningar (inklusive Mörka Mazes)
• 5 olika kontrolllägen
• 9 unika vänner
• Dagliga belöningar
• Retina display support

Per standardförfarande kommer appen att vara ledig till torsdag 11/6.

PAC-MAN Vänner - Hämta länk via Apple iTunes App Store