OnLive Desktop for iPad lägger till IE 9 och Adobe Reader

Jag täckte OnLive Desktop för några veckor sedan, och det är en otrolig app. Det låter dig köra Windows och Office 2010 på din iPad och spara upp till 2 GB filer med det fria kontot. Företaget lade nyligen till Internet Explorer 9 och Adobe Reader till tjänsten.

OnLive Desktop Standard

Igår lanserade jag OnLive Desktop Standard på min iPad. Jag märkte två nya ikoner ... Internet Explorer 9 och Adobe Reader.

Möjligheten att arbeta med MS Office-filer med din iPad OnLive Desktop har alltid varit tillgänglig. Nu kan standardkontonvändare synkronisera PDF-filer bland dina datorsystem och läsa dem.

Standardversionen innehåller Internet Explorer 9, men inte Adobe Flash. Eftersom gratis Standardkonton inte har Flash kan inte allmän webbläsning stödjas.

Du kan använda IE 9 för att öppna statiska HTML-filer och det ger dig en uppfattning om hur det ska fungera.

OnLive Desktop Plus

OnLive har också gjort Desktop Plus tillgängligt. För 4, 99 USD per månad får du Cloud Accelerated Web Browsing med Adobe Flash och Priority-åtkomst till OnLive Desktop. När jag köpte uppgraderingen hade jag omedelbart extrafunktionerna - ingen omstart krävs.

Du debiteras $ 4, 99 varje månad och kan avbryta när som helst. Jag var glad över att den skulle fungera på så sätt och istället för att betala för ett helt år på en gång. Mycket trevligt om du vill ha ytterligare funktioner i 30 dagar, och gå tillbaka till Standardkontot om du vill.

Med Cloud Accelerated Browsing och Adobe Flash kan du använda webbaserade e-posttjänster Gmail, Yahoo och Hotmail.

Liksom det fria kontot får du 2 GB lagringsutrymme med OnLive-servrar. Du kan också komma åt Dropbox - vilket ger dig ännu mer lagringsutrymme för MS Office-filer.

Du kan också göra allmän webbläsning med Plus-kontot. Skrivbordet och webbläsaren kan vara svåra att navigera. En stylus rekommenderas för mer exakt kontroll.

Den fria Standardversionen ger dig extra resurser till hands. Uppgradera till Plus-kontot för ännu mer.

I framtiden kommer OnLive Desktop att rulla ut Desktop Pro och OnLive Enterprise. OnLive Collaborative Services kommer också snart. Uppgraderingen till OnLive Desktop Plus ger en mer funktionell Windows-upplevelse på din iPad. Vid endast $ 4, 99 i månaden är priset rätt.