Microsoft-uppdateringar Lync för iPhone till 5.7.563

Det har varit några månader sedan Microsoft uppdaterade sin Lync for iPhone app så idag var lite överraskning när den postade v. 5.7.563 - och lite besviken att vara ärlig.

Tidigare i månaden rebranded Microsoft sin företags UC-klient från Lync till Skype for Business på Windows-plattformen. Även om Microsoft har sagt att vi inte ser en uppdatering på Mac fram till slutet av året hade jag antagit att de skulle ge mobila användare en uppdatering. Jag antar inte, åtminstone inte i maj.

Lync för iPhone Version 5.7.563 Detaljer

Tyvärr kan jag inte dela mycket detaljer om vad uppdateringen innehåller, eftersom Microsoft lämnade noteringsnoterna ganska vaga ...

Bug fixar…..

OK? JAG…. gissa ... det är ... bra? Något annat du kan dela? Beviljas, det är fredag ​​och Sunny i Redmond så jag antar att jag inte kan skylla laget för att studsa när koden träffade App Store.

Måste vänta och se vad nästa uppdatering från MS kommer att ge. Många av oss väntar fortfarande på Lync att vända sig till Skype för att få några av de mest populära funktionerna som Perpetual Chat och Group Chat. Beviljas, det har mycket att täcka inom området "ChatOps", eftersom tjänster som Slack och Hipchat fortsätter att iterera och bli populära på grund av verktygets enkla natur och fortsatta integration med andra SAS-verktyg.

Den goda nyheten är att de senaste tolv månaderna har visat att Microsoft helt och hållet har tagit hand om mager och smidig apputveckling och fortsätter att iterera på sina kärnprodukter med en galen takt. Jag har en känsla av Lync / Skype för Business kommer att se väldigt annorlunda ut om några månader - det vill säga om Redmond får lite regn ....