Microsofts OneNote tillgängligt överallt, inklusive Mac gratis

Microsoft tillkännagav den här veckan att dess populära notering med App OneNote är nu tillgänglig gratis på flera plattformar, online och till och med Mac. Detta kommer på klackarna av det som nyligen finns tillgängligt via OneNote.com och Office.com. Om du tar anteckningar med OneNote, kan du verkligen få tillgång till dem överallt och på vilken enhet som helst.

På Microsoft Office Blogs meddelade företaget tre stora utvecklingar:

  • OneNote för Mac
  • OneNote är gratis överallt
  • OneNote Service tillhandahåller ett Cloud API - det här tillåter utvecklare att ansluta till det via någon applikation

Andra coola funktioner i OneNote-tjänsten som ingår i inlägget är OneNote Clipper för att spara hela webbsidor med ett klick, [email protected] som låter dig skicka anteckningar till OneNote och Office Lens för att fånga dokument och Whiteboards med din Windows Phone.

OneNote överallt gratis

Office.com ersätter Office Web Apps och där kan du använda alla onlineversioner av Office-produkter. Och nu är OneNote gratis för alla via OneNote.com. Det har varit tillgängligt för användare av Windows 8 som en modern app och Windows Phone, och på webben. Starande måndag i denna vecka är det gratis för användare av äldre versioner av Windows, på alla enheter, inklusive en gratis version för Mac-användare som kan ladda ner den från Mac App Store.

Appen OneNote är tillgänglig för iPhone, och vi har en artikel som hjälper dig att komma igång med den.

Det här är spännande nyheter för OneNote-användare, särskilt de som använder Macs hemma eller på kontoret. Detta bör också sätta skruvarna på den fria noten som tar app Evernote - som är tillgänglig nästan överallt gratis också. Men viktigare betyder det att företaget får oss ett steg närmare MS Office för IOS?

Här tittar du på en reklamfilm om hur OneNote fungerar bland alla enheter och plattformar:

">