Microsoft Rolls Out Windows 10 Insider Bygg 15063 för PC och Mobile

Microsoft-teamet bränner midnattsoljan eftersom det fortsätter att driva ut nya byggnader av Windows 10 Creators Update till Insiders i Fast-ringen i en rasande takt. I kväll meddelade företaget utgivandet av Build 15063 för PC och Mobile. Windows Insider programledare, Dona Sarkar, tweeted följande några minuter efter 21:00 CST.

Heisten var en framgång #WindowsInsiders! Vi är mycket glada att #flight 15063 till Fast Ring för PC + Mobile idag: https://t.co/4LOZMEvu48

- Dona Sarkar (@donasarkar) 21 mars 2017

Dagens Insider Preview kommer efter Build 15061 för datorer som slutade bli den tredje på bara en vecka. Medan byggnaderna förra veckan endast var för PC, den här gången ingår mobila användare.

Windows 10-skapare Uppdatera bygg 15063 för PC och mobil

Förvänta dig inga nya funktioner under det här är den slutliga sträckan av byggnader. Dessa som är avsedda att fixa buggar och presentera övergripande förbättringar av operativsystemet under huven. Här är vad som förbättras och fixas för PC enligt Dona Sarkar:

  • Vi fixade ett pålitlighetsproblem från Build 15061 vilket resulterade i att Microsoft Edge hängde och blev helt oförsvarlig.
  • Vi har löst ett problem för Insiders där de lokaliserade filerna och registernycklarna som är associerade med några ytterligare språkpaket på systemet inte skulle installeras efter att ha aktiverat .NET Framework 3.5.

Och här är en titt på vad som förbättras och fixas för mobil:

  • Vi fixade felet som orsakade ett antal inbox-appar som misslyckades med att starta (till exempel Butik) och hindrar också att appuppdateringar från Butiken fungerar. Tack alla för att skicka oss feedback om detta.
  • Vi fixade felet som orsakade bakgrundsuppgifter att inte springa i bakgrunden, som de borde, såsom OneDrive, synkroniseringsfunktionen för kamerans roll. Bakgrundsuppgifterna ska fungera igen som förväntat och kamerans roll kommer att synkroniseras med OneDrive igen.
  • Vi löst problemet där du i vissa fall kan förlora ditt samtal, text och e-posthistorik kan gå vilse om enheten upplever en oväntad omstart.
  • Talpaket bör hämtas och installeras normalt.
  • Vi fixade ett problem för Insiders med vissa bilar, vilket resulterade i anslutningsfel efter att ha kopplat Bluetooth.
  • Vi fixade ett problem där det inte skulle fungera att byta ut standard APN för LTE på telefonen.

För att fånga den senaste uppdateringen verifierar du att du är i snabbringen och går till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows uppdatering för PC och Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Telefonuppdatering för mobil. Och kom ihåg att en omstart krävs för att slutföra installationsprocessen för båda versionerna.

Som med alla förhandsgranskningsbyggnader finns kända problem och i det här fallet finns det separata problem för både PC och mobil. Gå till det här Microsoft-blogginlägget för att se hela changelog.