Microsoft lanserar New Revamped MSN för förhandsgranskning

Microsoft tillkännagav en ny uppdaterad MSN under helgen, och du kan kolla in det nu. Företaget säger att det byggde upp MSN från grunden och fokuserar på den nuvarande tekniska utvecklingen av mobil och moln.

Självklart är startsidan för Internet Explorer som standard inställd på MSN.com, och medan användare i USA använder andra webbläsaralternativ som Chrome, Firefox och till och med Opera, är det inte fallet överallt i världen. Chanced är att när du är på jobbet är MSN standardsidan i Internet Explorer.

I åratal har MSN.com skaffat sig en mängd nyheter om underhållning, aktuella evenemang och sport och det blir många ögonbollar. Enligt Microsoft kommer den nya MSN att fokusera mer på nyheter, sport, pengar, mat och dryck och mer. Microsoft levererar sin framgångsrika Bing app från Windows 8.1 och Windows Phone.

Ny Microsoft MSN

För att ge den nya MSN en spinn, gå till http://preview.msn.com/en-us/ och logga in med ditt Microsoft-konto. Du hittar en renare och lättare att navigera sida. Överst ger du dig tillgång till alla Microsoft-tjänster som Outlook, onlineversion av Office, Skype och andra. Det ger dig också tillgång till de största två sociala nätverk där ute, Facebook och Twitter.

Du kan anpassa din sida genom att gå till Inställningar> Anpassa sidan och lägga till ämnen du är intresserad av eller avmarkera de som du inte är.

Klicka på rullgardinsmenyn MSN längst upp till vänster för att få en lista över kategorier.

Välj den du är intresserad av, och den öppnas för det som liknar Bing-programmen direkt på sidan.

Om du följer ditt favorit-NFL-lag och spelare och andra sporter kommer du att älska sportavsnittet på sidan. Det har spelresultat, kommande lagscheman, aktuella nyheter och skador ... det finns bara mycket information om den här nya sajten.

Det ser också ut och fungerar bra på mobila enheter, allt på webbplatsen fungerar som en vanlig app som du hämtar.

När du anpassar din sida en gång synkroniseras den med alla enheter och webbläsare som du loggar in med med ditt Microsoft-kontouppgifter.

Det finns för många nya funktioner och kategorier som täcker i en artikel, men om du vill veta mer om det nya MSN-programmet, kolla du Microsofts Om MSN-sida. Men det bästa sättet är att dyka in och börja anpassa det.

Vad tar du på den nya MSN? Lämna en kommentar nedan och berätta om det.