Microsoft introducerar ny Office 365 E5 Plan (Retires E4)

Microsoft introducerade en ny Office 365 Plan idag kallad E5 från och med 429 dollar per användare per år eller 35 dollar per månad. Office 365 är Microsofts prenumerationstjänst för Microsoft Office, som består av appar, servrar och molnlagring. Den nya planen kommer att lyckas med den tidigare E4-planen, som kommer att fasas ut senast i juni 2016. Kunderna kan meddelas för företagets konvergens EMEA-konferens den 1 december. E5-planen innehåller några intressanta nya funktioner.

Office 365 E5 Plan Funktioner

  • Avancerad eDiscovery-Integrerar Equivio-maskininlärning, prediktiv kodning och textanalysfunktioner, för att minska kostnader och utmaningar som följer med att sortera genom stora mängder data för eDiscovery-ändamål.
  • Delve Analytics-Empower individer genom rika instrumentbrädor som ger insikter om tid och relationer, med målet att hjälpa individer att få tid tillbaka och använda dem effektivt.
  • Power BI-A Business Analytics-tjänst som gör det möjligt för informationsarbetare att visualisera och analysera data med högre hastighet, effektivitet och förståelse genom live data instrumentpaneler, interaktiva rapporter och övertygande visualiseringar.
  • Cloud PBX tillåter företag att eliminera separata PBX-system och övergång till molnet med Office 365 som den centrala platsen för att hantera användare för kommunikation

E3 får två nya exklusiva dataförluster och kryptering. Skype for Business lägger till PSTN-stöd en E5-funktion som gör det möjligt att ringa till ett möte från en traditionell telefon utöver den nuvarande möjligheten att gå med i ett möte med ett enda klick på din dator eller mobilenhet. E3 och E1 användare bör notera att detta är ett betalt tillägg med anropskostnad på $ 24 per användare per månad. Inrikes och internationell uppringning lägger till $ 12 medan E1 och E3, den internationella och inhemska ringerplanen är 32 dollar extra.

Office 365 E5 innehåller även funktioner som finns i E3, som Office Online, Exchange Online och tillgång till skrivbordssupport Office 365 Pro Plus. Microsofts andra Office 365-planer, E1 och E3 kommer fortfarande att finnas tillgängliga vid aktuell prissättning, men lägger till nya funktioner som arbetshantering och mötesutsändning, som kan sända ett möte via Internet till 10 000 personer från en webbläsare.

Microsoft kommer att ge en fördjupad titt på dess moderna arbetsplats webbsändning i morgon den 1 december kl 08:00 PST / 16:00 GMT. Du kan registrera dig här.