Microsoft ger Windows 10-användare topp 10-album för 2015 gratis

Microsoft sprider mycket semesterjubileum och den senaste överraskningen är företagets generösa erbjudande av de 10 bästa albumen från 2015. Förvänta dig inte någon Adele, Bieber eller Swift i denna samling, men det finns några kända handlingar som Selena Gomez och Ellie Golding. Christina Calio från Groove Team gjorde meddelandet om den officiella Windows-bloggen idag:

Idag är jag glad att meddela att vi gör 10 av de bästa albumen från 2015 tillgängliga i Windows Store, gratis för våra Windows 10-fans som en present från oss för semestern och för att tacka för Stöd*! Den eklektiska gruppen av album vi presenterar innehåller de senaste albumen från Selena Gomez, Ellie Goulding och Breaking Benjamin. Vi har inkluderat artister och album som nominerats för flera Grammys vid den kommande 58: e årliga Grammy Awards, som kommer att äga rum i februari i Los Angeles.

Få gratis topp 10 album i Windows 10

För att få dina fria plockar, starta bara appen Stor i Windows 10 och gå till avsnittet Musik. Bläddra ner lite och du bör se dem i det utvalda galleriet under Music Deals .

Klicka på Visa alla för att se hela samlingen av album. Det vanliga priset är korsat och visar att de är gratis.

Klicka på ett album och klicka sedan på Gratis för att ladda ner det.

Erbjudandet gäller endast Windows 10-användare i USA och bara för en begränsad tid, så få dem när du kan.