Internet Explorer 9 erbjuder en gratis månad av Hulu Plus och andra godsaker

Microsoft går alldeles ut för att främja IE9: s nya uppgiftsfältfunktion. Genom att göra så har de gått ihop med några av de stora namnen på webben när de presenterar speciella erbjudanden för Internet Explorer 9-användare. För att vara berättigade till dessa erbjudanden är villkoren enkla: peka på den deltagande webbplatsen på din aktivitetsfält och använd länkarna IE9 för att aktivera dina gratis erbjudanden. Du kan tjäna dig själv en gratis månad med premium Hulu, eller till och med en Xbox 360.

Om än, det här är inte de bästa erbjudandena i världen av en longshot, men sidor som är fastlåsta på uppgiftslämnare kan vara en av de få funktioner som Microsoft har över konkurrenter som Opera, Chrome och Firefox. Så, om du letar efter en ursäkt för att prova IE9 -even tillfälligt - det kan det vara. Här är vad varje kampanjpartner webbplats ger bort:

 • Hulu
  Från och med 28 mars 2011, om du anmäler dig till Hulu Plus genom ett hål i Hulu IE9-fönstret får du en första månad gratis.
 • Groupon
  Den första affären du köper via ett fastat Groupon IE9-fönster ger dig $ 5 i Groupon Bucks. Hopplistan visar också alla aktuella lokala erbjudanden.
 • Förgylld
  Mellan 28-30 mars köper du ett köp på $ 250 eller mer från Gilt genom ett pinnat IE9-fönster och du får en av tre möjliga priser; en gratis Xbox 360 4GB Standard Console, en Samsung Focus med Windows Phone 7 eller Xbox 360 Kinect 4GB Console Bundle. Erbjudandet gäller endast från 28-30 mars medan leveranserna slutar. För mer information om detta kommande kampanjregister idag med Gilt at
 • Slacker Radio
  Precis som med Hulu kommer Slacker att ge dig en gratis månad om du anmäler dig till tjänsten via ett pinnat IE9-fönster. ( Personligen håller jag med Pandora eller Grooveshark ...)
 • eBay
  Under hela månaden i april tjäna 8% extra eBay-pengar på alla inköp som görs med hjälp av ett inbyggt IE9-fönster. I maj månad kan du tjäna $ 5 av ditt första köp.

I alla fall tror jag att funktionstangens pinningwebbplats i IE9 är ganska groovy! En expertanvändare kan aldrig behöva använda en stiftad webbplats, men det kommer definitivt att vara till nytta när du lär din mamma hur du använder internet. Microsoft rider verkligen på den här pinning-funktionen som "nästa stora sak", och de kan vara rätt. Frågan är, är IE9 kommer att ha en tillräckligt hög adoptionshastighet för att göra det här?