Så här loggar du ut och slutar synkronisera Office 2013

Office 2013 har säkert många sätt och påminnelser om att logga in, men det har inte nästan lika många när det gäller att logga ut . Att vara inloggad på Office 2013 med ditt Live / Hotmail-konto ger dig möjlighet att synkronisera alla dina dokument direkt, men den här funktionen fungerar inte för alla. Sekretess- eller säkerhetsinriktade individer kanske föredrar att vara borta från SkyDrive ( jag tänker på den mest parnoid där ute ... ) - och om det är fallet för dig är det enkelt att inaktivera SkyDrive-synkronisering.

Öppna Arkivmenyn och klicka sedan på "Kontot" eller om i Outlook: "Kontor Konto" fliken. Under Användarinformation ska det finnas en länk Ta bort till höger om ditt användarnamn. Klicka på länken Ta bort.

En bekräftelse ruta visas med följande text:

Om du tar bort det här kontot tas alla anpassningar bort och dokument och bärbara datorer kan inte synkroniseras med servern. För att denna ändring ska träda i kraft, logga in / logga in på Windows vid nästa tillfälle. Vill du ta bort kontot nu?

Klicka på Ja.

Du är nu utloggad av ditt Live / SkyDrive-konto i Office 2013. Dokumenten ska inte längre synkroniseras automatiskt, och tadaa - Steve Ballmer kommer inte att kunna sälja dina data till en utländsk regering eller ... dina föräldrar. Tyvärr kan detta leda till några problem med alla onlinebutiker som normalt lagras i SkyDrive-mappen. Men du kan alltid hämta dem och konvertera dem till lokala kopior.